byc moze ze budzi sie bo jest glodny, skoro oprocz cycusia nic nie chce innego jesc, a cycus moze mu nie wystarcza....i jeszcze budzi sie w nocy co chwile

Ja tez mysle ze to raczej nie zeby.
kiedys wypil 150 kaszki na wieczor, poprawil cycusiem i i tak sie obudzil za 2 godziny, nawet mu sie ulalo, a i tak chcial cycabyc moze ze budzi sie bo jest glodny, skoro oprocz cycusia nic nie chce innego jesc, a cycus moze mu nie wystarcza....
Moj tak robie jak mu cos nie smakuje.... albo nie jest glodny. Na Twoim miejscu probowalabym do skutku, moze jak w koncu otworzy buzie i sprobuje to mu posmakuje i zacznie jesc.... innego wyjscia nie widze, kaszki moze sprobuj jakis inny smakbo jak tylko widzi lyzeczke, to zamyka buzke i odwraca glowke
a smoczka uzywasz?kiedys wypil 150 kaszki na wieczor, poprawil cycusiem i i tak sie obudzil za 2 godziny, nawet mu sie ulalo, a i tak chcial cyca
dodam, ze w nocy wcale duzo i dlugo nie pije...
Ech.. ci faceciA ja już znów w pracy. Weekend sie w miarę udał. W miarę bo mój Piotr mnie wkurzyl i trochę się na niego boczyłam ale nie chce mi sie po tym gadać.
A co najfajniejsze on nie widzi w całej sytuacji swojej winy
ja nie mam zielonego pojecia, bo zadnych badan nie robilam ... ale znalazlam cos takiego, moze pomoze?? to sa badania, ktore warto zrobic, nie wiem czy to wszystkie....Moja koleżanka planuje dzidziusia. Wcześniej dwie ciąże poroniła, jedną donosiła. Pani doktor powiedziała że badania przed zajściem nie są konieczne, ale mnie sie inaczej wydaje. Co o tym myślicie?
naprawde nie wiem, co Ci poradzic, zapytalabym tez innego lekarza, moze on cos podpowie jeszcze, widze ze ten lekarz tak troche olal ta sprawe, a z jedzeniem to probuj mu cos dawac innego, nie zniechecaj sie!!mz74 Marcys tylko czsaem przy zasypianiu ma smoczka
Dzięki Gosiupodstawowe analizy laboratoryjne moczu i krwi,
- poziomów hormonów tarczycy,
- na obecność wirusa zapalenia wątroby typu B w skrócie WZW B (tzw. żółtaczki),
- na obecność przeciwciał przeciw toksoplazmozie
- na obecność przeciwciał wirusa cytomegalii (CMV)
wymazy z szyjki macicy, tzw. cytologia;
- USG Twoich narządów rodnych i piersi;
- podstawowe badania hormonalne określające poziomy hormonów kobiecych.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość