Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 09:16

ananke, wiem kochana ze jestem nerwowa ale ona tez sie ogla pochamowac wkoncu w ciazy mamy do czegos prawo??

zycze ci duzo zdrowka i kuruj tą nerke!

ja juz powolutku zmykam a tak mi sie nic nie chce czekam na kopniaczka ale od wczoraj wieczorem nic ehhh ale tetnoo jej słysze;)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 wrz 2008, 09:17

Dziewczynki, komunikuję, że jest lepiej wczoraj bez bólu nerki, cała noc też - i spokojnie, już bez żadnych "niespodzianek" - mam nadzieję, że dziś tak też będzie...
To całe szczęście,że Ci przechodzi :ico_brawa_01: ileż się tak mordować można :ico_noniewiem:
nie, nie - nie będziesz ostatnia my z Krzyśkiem czekamy na Niespodziankę, więc wiesz... ja będę ostatnia
No jak moje dzieciątko się wciąż czterema literkami odwracać będzie to i tak się w podobnym terminie dowiemy:)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 09:17

a ja juz zaczelam odliczanie 120 dni
:ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 09:20

ananke, wiem kochana ze jestem nerwowa ale ona tez sie ogla pochamowac wkoncu w ciazy mamy do czegos prawo??
szczerze Ci powiem, że nie wiem, czy masz do czegos prawo (nie wiem do końca co masz na myśli), ale domagać się wejścia bez kolejki - według polskiego prawa - możesz tylko tam, gdzie widnieją takie przepisy... u mnie na poczcie była taka duża kartka, na której napisane było, "że w widocznej ciąży" i niestety nigdzie indziej... reszta to uprzejmość ludzi, na którą bym nie liczyła :-) noo, nie w Polsce :-)

[ Dodano: 2008-09-10, 09:22 ]
No jak moje dzieciątko się wciąż czterema literkami odwracać będzie to i tak się w podobnym terminie dowiemy:)
:-) ha ha :-) ale pomyśl z drugiej strony - to jedyna prawdziwa, suprr niespodzianka, jaką życie może Ci przynieść :ico_sorki: i byle zdrowa była - reszta to tylko dodatek...
a ja juz zaczelam odliczanie 120 dni
noo, my juz całkiem z górki mamy.... ja tam na suwaczku jeszcze nie mam :-(

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 09:31

jeju zero pomysłu na objadek :ico_olaboga:
zjadłam śniadanko i czekam az moj P sie obudzi i dokończymy sprzatanie i pojedzimey po komodę :-D :-D
ja mam nadzieje ze na nastepnym usg jednak malenstwo sie nam pokarza..nie chce czekać do konca...

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 09:40

dzięki anannke :ico_brawa_01: , kuruj sie kochana i życzę zdrówka :ico_oczko:

idę do sklepu po bułki, chyba zrobię sobie jajecznicę ze szczypiorkiem

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 09:55

jeju zero pomysłu na objadek :ico_olaboga:
heh.. ja dzis z ciężkim sercem, ale obiecałam, że jak dam radę to placków ziemniaczanych nasmażę :-) Chłopcy od razu stwierdzili, że to oni na śniadanie chcą już od razu, po co do obiadu czekać :-D

ja zmykam filmik obejrzeć :-)

potem będę
dzięki anannke :ico_brawa_01: , kuruj sie kochana i życzę zdrówka :ico_oczko:
ja również dziękuję :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 wrz 2008, 11:28

hej dziewczyny!
Ja już po sniadaniu i już wykąpana. Mąż znów pracuje z domu, cały tydzien, więc mnóstwo czasu spędzimy razem :-)

Jak ścieliłam łóżko to uderzyłam paznokciem w deskę i mi pękł, a takie długie ładne udało mi się zapuścić :-/ zaraz pójdę do salonu i zapytam może uda się go jakoś podkleić i naprawić bo szkoda mi go. Pozatym pękł w takim miejscu, że nie da się go zbytnio obciąć.

donatka, gratuluję synka :ico_brawa_01: i powiem Ci, że jak u nas będzie syn to też chcemy go nazwać Szymon albo Bartuś. Jeszcze nie wiemy dokładnie.

ananke, dobrze, że Ci już lepiej, pij dużo żeby sie nie odwodnić. Mam nadzieję, ze już Ci przejdzie na dobre.

gaga, a jak Twój brzuszek? lepiej już?

Dziś o 15 mam wizytę u gin i mam nadzieję, że mi szybko wyznaczy usg bo jestem strasznie ciekawa, kto tam w brzuszku siedzi :-)

pozdrawiam i miłego dnia

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 11:34

widzę ze bedzie wysyp szymkow.. :ico_haha_01: :ico_haha_01: u nas jak bedzie chlopak to tez Szymek, Patryk albo Aleksander :-D :-D

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 wrz 2008, 11:36

marcia, Aleksandra też braliśmy pod uwagę :-) mi się strasznie podoba Szymon i Bartek a moj mąż z kolei skłania się bardziej ku Bartkowi.

PS a jak przygotowania do ślubu? :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”