Slicznie dziekujemy za komplementy
Mroweczka jak juz pisalam w smsku niezmiernie mi przykro

Do tej pory nie moge sie otrzasnac po smsku z ta wiadomoscia

a co dopiero Ty, kochana musisz przezywac...
Wierze goraco, ze wyniki beda juz w porzadku... i za jakis czas jednak zawita u Was Basienka... Uwazaj na siebie i daj jak najszybciej znac jak wyniki nastepnego badania
A moze bys wpadla do Gloucester na kawke i ploteczki?
Kolka u mnie niestety bez telewizji sie nie obedzie

moj maz to zapalony telemaniak (oprocz kilku innych bzikow jak np. komputery czy rybki) i czesto nawet obiadu nie zje bez zapatrzenia sie w telewizor

Viki na szczescie przejawia zainteresowanie jedynie Teletubisiami i In the Night Garden a potem telewizor to dla niej zbedny sprzet w domu
Juz wyobrazam sobie Julcie jak slicznie wskazuje paluszkiem i dyskutuje w sklepie

az sama jestem dumna z niej

postaw jej mamciu wielkiego loda od ciotki za takie "gadulkowanie"
Hektorka z tego wszystkiego zapomnialam ze u Was remont i dlatego Cie nie ma

powklejaj zdjecia mieszkanka jak juz skonczycie... i pisz co tam u Kamilka?
Kari zgadzam sie z Kolka... zdecydowanie Krystian ma jaks pomylke w metryce

bo wyglada na starszego brata naszych kwietniaczkow... zdjecia sliczne a z Karinki super panna
Caro no wlasnie, jak tam junior w brzuszku? daje popalic mamusi czy raczej spokojniutku? A z pogoda tutaj to juz k.... mozna dostac

W niedziele i wczoraj slicznie a cala noc i dzisiaj leje non stop

Robert mi mowil, ze w drodze na lotnisko mijal cale pola pozalewane

i wiem, ze w Walii ewakuowali ludzi...
Kamelek oj bidulko, a to rzeczywiscie mieliscie nieprzyjemna przygode na wakacjach

dobrze, ze wszystko sie pomyslnie skonczylo... a wklej nam jakies zdjecia z urlopu
Katrin a co tam u Ciebie i mojego ziecia?
A ja chcialam sie pochwalic, ze ma corcia (prawdopodbnie najgorsza z mowa) wreszcie zaczela przemiawiac ludzkim glosem

Do tej pory z jej ust wydobywaly sie tylko jakies "makapaka" itd. A tu dzisiaj zaskoczyla nas nie tylko kilkoma wyraznie wypowiedzianymi wyrazami ale i bezblednym nasladowaniem glosow wszystkich zwierzat z farmy
Zatem ja tez dzisiaj "puchne" z dumy