Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2008, 12:38

A ja już po spacerku, Karolek na drzemce, zupka wstawiona :-D

Ewcik to daj znać jak już Ci się bałagan zrobi to wpadnę, we dwie szybciej posprzątamy i weselej będzie :ico_oczko:

jagodka24, wiesz jak ja bym chciała mieć kota, no ale Sikor nie chce słyszeć o żadnym zwierzątku, powiedział, że jak będziemy mieć podwórko to tak. Ale czy ja kiedyś będę mieć podwórko i własny domek. Kacper powiedział mi ostatnio, że jak będzie dużo zarabiał to mi kupi :-D ale kiedy to będzie. No cóż będę czekać, będę babuleńka z kotem na kolanach na fotelu bujanym przed domkiem drewnianym :-D

I na koniec jeszcze parę fotek Karola. Żałowałam, że dziś na spacer nie wzięłam aparatu, bo tak pięknie się bawił.

Dmuchanie balona
Obrazek

Obrazek

Mama niosę Ci wielbłąda :-D

Obrazek

Mamusi kochany uśmieszek!!!

Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 12:44

Sikorko,Karolek mi wyglada baaardzo grzeczne dziecko....naprawde mu tak dobrze z oczu patrzy :ico_brawa_01: a jakiego ma losia :-D :ico_brawa_01:

Jagodka,ja lubi male kotki ale u kogos sobie poglaskac i sie poprzytulac...w domku jednak bym nie chciala miec....ja taka juz jestem ze zwierzatka owszem ale na podworku...i najlepiej zeby ktos pamietal o karmieniu :ico_wstydzioch: ...od dziecka zawsze mialam zwierzatka jakies i niespecjalnie mi sie za tym teskni...kojarze to z obowiazkami...za to moje rodzenstwo uwielbia kazdego zwierza....chcialabym zeby Maya miala kiedys pieska ale to musi juz byc do tego domek jakis...a do tego duuuuzo czasu :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 12:50

lady fotelik jest nowy. wybrałam mniejszy, bo byl tez wiekszy i do kąpletu sa nawet kanapy - na ktorym mozna spac. tu masz linka do przedmiotow jakie mozna u niego zamowic http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=3341419

GLIZDUNIA, szkoda ze nie da sie wymienic zdjecia. no i powiem co szczerze ze mi sie nie rzucil w opczy ten tekefon, dopiero jak dziewczyny o tym pisaly to sie cofnelam do zdjecia zeby zobaczyc

Sikorka, karolek jest boski!!! A powiedz mi czy nie bierze wam tych plyt z polki??? bo Kiniulka ostatnio odkryla ze je da sie wziac...

jagodka ja za kotami nie przepadam... male są slodkie, ale te duze juz nie bardzo... ale kazdy ma inne zdanie na ten temat

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2008, 13:18

GLIZDUNIA, mojemu Sikorowi też dobrze podobno z oczu patrzy, a Karolek do niego podobny. Chociaż pozory czasem mylą :ico_oczko: Chociaż ja nie nażekam ani na jednego, ani na drugiego, a na punkcie Karolka to mam pożądnego hopla :-D
Łosia, a może jelonka dostał od mojej siostry przyjechał z nami z Mikołajek, jest super dmuchany z takiej naprawdę mocnej twardej gumy i co ciekawe nigdzie nie jest klejony więc raczej trwały będzie.

doris, no Karol płyt jeszcze nie odkrył i mam nadzieję, że nie odkryje, niewiele mam na szakach więc nie ma bardzo co ściągać, jedyne co to właśnie nosi tego mojego wielbłąda, ale na to mu pozwalam, wielbłąd jest wytrzymały :-D

Karol dalej śpi, a ja już zupkę kalafiorkową kończę i na nic już dziś nie mam ochoty tylko na lenistwo. :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 13:23

to ja tez rzuce porcyjka zdjec...

taka jestem po drzemce...mokra i zdziwiona
Obrazek
tutaj rozlalam danonka wiec wycieram szybko recznikiem
Obrazek
z Michalkiem
Obrazek
z pieskiem na spacerek
Obrazek
mama wpycha we mnie deserek
Obrazek
dzwonimy do babci
Obrazek
a to z dzis-jestem mama
Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 13:30

Sikorka, to dobrze ze nie sciaga, ale moze i na to kiedys przyjdzie czas... Kinga plyty odkryla wczoraj...

GLIZDUNIA, Maya jest taka słodka.

jak patrze na fotki waszych pociech to wydaje mi sie ze maja takie dlugie nózki. Kinga ma dosc krótkie i zaczyna mnie to troche martwic, bo moj a. kiedys bral jakies tam hormony zeby wlasnie mu nogi rosly, bo nie chcialy... na poczatku pazdziernika idziemy na szczepienie to wtedy sie o to zapytam.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 13:34

Doris,Maya nie ma dlugich nog...ma takie srednie ale raczej krotkie bo po mnie...ja tez nie mam dlugich nozek niestety
a jakos nie zauwazylam zeby Kinga miala krotkie jakos tak bardziej niz inne dzieci...moim zdaniem ma normalne ale na zywo nie widzialam wiec nie wiem...skoro Twoj maz mial jakies problemy z tym a Ty sie martwisz to najlepiej zapytac zawczasu o to lekarke...moze bardziej zwroci na to uwage :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2008, 13:34

Ja też dzisiaj leniuch jestem :)
Ale postanowiłam pokazać Wam nasze zdjęcia w końcu :D

Ja z mamą nad jeziorkiem
Obrazek
Na huśtawce
Obrazek
I karuzeli
Obrazek
Odwiedziliśmy też Rzym (na placu Św. Piotra)
Obrazek
I Francję :)
Obrazek
Tak kocha mnie mój synek :D
Obrazek
U ciotki w ogrodzie
Obrazek
Przygotowania do wspinaczki w parku linowym
Obrazek
Razem z mężem i kuzynem
Obrazek
Mój skarbek wędruje
Obrazek

[ Dodano: 2008-09-10, 13:36 ]
Glizdunia śliczne Mayeczka i Ty już babcią zostałaś? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 13:42

hej!
ja nic nie wiem, nie mogę nawet przeczytać...padł mi net...piszę od mamy, ale tu komputer tak muli, że nie mam nerwów...
może jutro mój mąż naprawi...na razie pozostaje odcieta od świata :ico_placzek:
jutro jadę załatwić regon!!! trzymajcie kciuki!
może się mi jakoś uda wejść...a jak nie to życzę miłego dnia dziś i jutro!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 13:43

zdjecia super...
glizda a Majci te gumki nie spadaja z włoskow, bo ja własnie chce kupic Mili na wczasy gumki i sie zastanawiam jakie?a ty ja zawsze w takie ładne ubranka po domu ubierasz?
patrycja le no Rzymu zazdroszcze :ico_oczko: pod Eiffela mi sie az tak nie podobało :ico_oczko:
Karolek to faktycznie wyglada na takiego grzeczniutkiego i ułozonego chłopczyka, ale mamusia pewnie dba o to zeby taki był :ico_oczko:

a Mila zjada obiadek i tak ja podgladam jak sobie radzi i musze stwierdzic ze coraz lepiej jej idzie, choc co zauwazyłam to to, ze cały czas przekłada widelec do lewej reki tak jakby jej łatwiej było nabijac ta lewa jedzonko :ico_noniewiem:

doris a ty co to wymysliłas z tymi nozkami, przeciez Kinia ma normalna długosc nozek, tak jak kazdy maluszek!! :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”