Czesc Kobietki

Ja cos ostatnio zalatana jestem

Za pare dni zaczynam swoj nowy maly biznesik i teraz latam po urzedach jak szalona zalatwiajac wszystkie dokumenty. Tesciowa oddala mi pare polek w swoim sklepie i nic za to nie chce

. Myslalam, ze wieksza z niej zolza i milo sie rozczarowalam. Moja Ciocia w Polsce wiecznie sie nudzi w domu a ze ma zdolnosci plastyczne, to postanowilam ja wykorzystac. No i weszlysmy w spolke rodzinna zajmujaca sie wytwarzaniem i sprzedaza sztucznej bizuterii

, ktora tutaj jest nieadekwatnie do wykorzystanych kiepskich materialow droga. Mysle jeszcze o malym sklepiku internetowym ale to za jakis minimum miesiac. Zyczcie mi szczescia

Maz rowniez trzyma za mnie kciuki , mam nadzieje, ze sie uda
bedziemy miec córeczke
gratuluje
obydwoje bylismy przekonani ze bedzie chłopczyk
u nas jest odwrotnie
a jak kopnie to czuje az w pochwie
cholercia, ja czasem mam to samo, normalnie mam wrazenie jakby Fasola noge mi tam wsadzila. No, ale wydaje mi sie, ze to zalezy od tego jak sie akurat dzidzia ulozy, bo czasem te kopniaki czuje wyzej. Zreszta kopniaki kopniakami ale moja Fasola to raczkami udrza tak strasznie mocno, ze az to po werzchu brzucha widac

maz sie smieje, ze bedzie bokser jak tata
Dziewczyny, jak sie robi powidla sliwkowe? Dostalam wczoraj troche sliwek wegierek i niezbyt wiem co z nimi teraz zrobic, a tak na surowo to raczej za nimi nie przepadam.