Dominisia mój typ to te 2, salon z jadalnią i taras powalają

A jeśli chodzi o Jasia to wydaje mi się, że coś nie tak z tymi lekarzami

na pewno nie może być tak, że dziecko jest badane w aucie

ok Ciebie rozumiem, mi też by zależalo, żeby jakkolwiek zobaczyl jakiś specjalista dziecko, że ta lekarka się nie boi, że gdzieś to zglosisz...przegięcie
Eve ja to jak Ci już pisalam nie mam pojęcia jak to jest z tymi mieszkaniami z counsilu

ale slyszalam, że jest spora kolejka i po takiej wizytacji ustalają na którym miejscu jesteś na liście...a mieszkanko, to do którego dalaś link, fajniutkie
a ja dziś się wkur...am...
mój szanowny Ex ma do placenia 200 zl alimentów, nie podwyższam, chociaż przy jego zarobkach dostalabym dwa razy tyle conajmniej,w końcu jakieś trzy miesiące temu doprosilam się, by wplacal mi je na polskie konto....dziś patrzę a tam 100 zl mi w tym miesiącu wyslal

nie chodzi o kasę, ale wiecie co 100 zl??? nawet nie glupie 200??? no to jakby splunal!!! chodzi mi o jego obludę, że przy wszystkich rżnie tatusia kur...numer 1, jaki on idealny

mógl już nic nie wysylać...a do Julci to czego on jej nie kupi ciągle gada....palant
[ Dodano: 2008-09-11, 18:18 ]
Mamozuzi i jak lekcje plywania Zuzi??? ja chcialabym zapisać Julcię na jazdę konną albo na balet, bo ona też bardzo chce, ale dopiero jak kupimy samochód, bo to w innym mieście