Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2008, 20:43

adia 37 tygodni
leci jak cholera :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 22:27

wiola85 :ico_brawa_01: sliczny brzusio :ico_brawa_01: jaki malenki :ico_sorki: w porownaniu z tym moim arbuziskiem :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2008, 05:49

Dzien dobry :ico_brawa_01: :-D witam was z ranica, no u mnie jeszcze ciemno :ico_haha_01: :ico_szoking: spac nie moge ,moze teraz mi sie uda ogladne film i mam nadzieje ze zasne :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2008, 10:26

:-D ja tez sie witam z rana
u mnie nocka spokojna :ico_sorki: i przespana
milego dnia :-D

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

12 wrz 2008, 10:51

Czesc wyszystim :-) u mnie tez nocka w miare spokojna, jedynie wstawanie na ciagłe siusiu mnie wybudza :-)

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

12 wrz 2008, 13:41

wiola85, przecudny brzuszek!!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 wrz 2008, 13:56

Witam ! Już popołudnie :-) a ja dopiero zasiadam.Nocka oki padłam jak niemowlę bo wczoraj, byłam zrobić włoski koleżance ,a druga tez przyjechała puzno ,żeby jej też farbnąć więc cały dzień przestałam i spanko było super ani razu się nie obudziłam :-D.A dziś mam lenia prze okrutnego nic mi się nie chce.Zrobiłam obiadek i myślę ,że na tym skończę chyba,że mnie jakaś wena na sprzątanko złapie choć wątpie :ico_oczko: Dziewczynki Mam pytanko do tych które maja najbliżej porodu kiedy ciuszki prasujecie, bo uprane już mam chciałam je wysuszyć na dworze puki pogoda była, ale z prasownkiem nie wiem kiedy zacząć, żeby nie za wcześnie ?Wiecie co teraz bardziej się stresuje tym wszystkim niż przy Aduni jak miała przyjść na świat :ico_szoking: Jednym słowem chyba dojrzalsze macierzyństwo jest bardziej stresujące :ico_olaboga: Za bardzo człowiek jest świadomy wszystkiego i bardziej się przejmuje.Wtedy dla mnie ważne było tylko żeby dzidzia była zdrowa a reszta się ułoży i w zasadzie tak było, a teraz wszystko jest najważniejsze i najśmieszniejsze że nawet myśl o kąpieli mnie przeraża ,czy dam rade a przecież Adusie sama kąpałam i w ogóle się wtedy nie bałam.Ogólnie się zastanawiam jak to się poukłada jak sobie dam radę :ico_olaboga: .He he he to głupie :ico_puknij: ale naprawdę tak mam .Na starość dziwaczeje aż wstyd :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-09-12, 13:58 ]
wiola85, twój brzusio jest idealny jak na ten tydzień fajniusi i zgrabniusi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2008, 14:06

danaja juz wszystko mam poprane i poprasowane-a mialam juz gotowe no miesiec przed porodem tak gdzies-stwierdzilam ze chce byc gotowa a w czystych szufladach jak ciuszki beda pozamykane to sie nie zakurza przez 3 tyg :ico_sorki: (mam nadzieje) tak wiec jak tylko bylo ladnie to pralam suszylam i prasowalam :ico_olaboga:
w zeszlym tygodniu zdjelam folie z lozeczka i materaca ale przykrylam terz wszystko kocem -do czsu powrotu ze szpitala :ico_sorki:
Wiesz co Ty mnie nie strasz bo jak Ty sie boisz toi co dopiero my mamy powiedziec :ico_olaboga: jak to nasze 1 dziecko :ico_ciezarowka: -damy rade kurcze chyba nie???zreszta jak co zawsze mozna na forum popytac :ico_brawa_01: a swojemu malenstwu to sie krzywdy nie zrobi
...ja na 15 do fryzjerka odrosciki zrobic :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
JustynaiGabi
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

12 wrz 2008, 14:37

ja już sobie przyjemność z prania i prasowania zafundowałam.............coż to za zapach..........
ja też mam nerwówkę bo główka duża więc szykuje się kolosik..............na razie waga w normie poczekamy do 37 tyg pójdę na usg i sie dowiem czy cesarka czy czekamy na natural

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 wrz 2008, 14:44

mmarta81,Miłej wizyty u fryzjiera :ico_oczko: , no to się zaczne brać za to prasowanko .Martuniu kochana ja nic nie poradze że mnie strach oblatuje myśleze wy teraz bedziecie jak ja wtedy wiec dacie rade ja tez dam tylko niepotrzebnie sie martwie takie fiksowanie :ico_ciezarowka: Przecież mam wężusia i córcie 11 letnią to jakos to będzie może na córcie bede mogla bardziej liczyc bo M przez pierwsze 3 miesiace jak znam zycie bedzie uciekal gdzie pieprz rosnie bo sie boi ze dzidzia jest za krucha chyba ze sie pomyle :ico_oczko: Adzi nie chcial nawet sam podniesc bo sie bal .No a Adzia chyba pomoze jak nie bedzie buntu teraz mowi ze sie ogromnie ciesz ze bedzie dzidzia ale jak juz bedzie to nigdy nic nie wiadomo .Zobaczymy :-) musi byc dobrze i tyle

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”