Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 lut 2008, 22:20

eve.ok, piękne zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i te w podpisie jakie cudowne :ico_brawa_01:

a ja miałam wypadek :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: niedawno jak wracałam z pracy i to w dodatku z Joasią na pokładzie - na szczęście nic jej nie jest. Facet się zagapił i wjechał nam w tył i to porządnie - już jesteśmy w domu i czekam na męża bo jak na złość dziś go nie ma :ico_placzek: a ja cała zdenerwowana jestem - muszę się wygadać :ico_sorki: a samochód niestety uszkodzony mocno - no i zawsze musi się soś wydarzyć złego - akurat teraz jak za niedługo mamy wyjechać do Gdańska- to teraz nie wiem co zrobić :ico_placzek: a muszę jechać na tę delegację a bez Joasi sobie tegonie wyobrażam. kurczę, a jeszcze przed wjazdem na ten wiadukt pomyślałam sobie "Panie Boże pomóż mi dojechać szczęśliwie..." i tu nagle trach!!! a dlatego tak sobie pomyślałam bo tam strasznie trudno włączyć się do ruchu i warszawscy kierowcy jeżdżą jak szaleni :ico_puknij: na szczęście nie ma w tym ani trochę mojej winy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lut 2008, 09:40

magdzinka kochana trzymaj się :ico_pocieszyciel: ja jeszcze nie miałam żadnego wypadku/stłuczki/kolizji, ale podejrzewam jak musiałaś się zdenerwować, Joasią najbardziej :ico_noniewiem: Wszystko się ułoży ztym Gdańskiem, najważniejsze, że Wam Ślicznoty nic się nie stało :-)
Mocno Was z Jagusią przytulamy i dodajemy otuchy :ico_buziaczki_big: ...a dla nieostrożnych kierowców z Warszawy i nie tylko :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

03 mar 2008, 09:26

a ja jednak muszę jechać na tydzień do tego Gdańska sama, beż Joasi :ico_placzek: i od wczoraj nie daję jej cyca i są takie sceny, że szok :ico_placzek: aź mi serce pęka :ico_placzek: mleka z butelki Joaś nie pije wcale - może jeszcze zmieni zdanie jak stwierdzi , że z cyca nici.
ale ja się podle czuję :ico_placzek: i nie wiem czy dobrze robię..... no ale muszę jakoś ją odzwyczaić

[ Dodano: 2008-03-03, 08:28 ]
dobra, już przestaję marudzić i przepraszam za te moje płaczki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

tutaj jest kilka fotek Joasi jak macie ochotę poogladać :ico_oczko:
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=4175

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 mar 2008, 11:54

magdzinka sliczne foteczki :ico_brawa_01: Jak zwykle Joasia mnie zauroczyła :-D
A co do płaczek - a rycz ile wlezie jak Ci lżej dzięki temu :-) trzymaj husteczkę kochana... :-)
Rozumiem co czujesz...ale przeciez masz na względzie Wasze dobro i nie odstawiasz Małej ood piersi bo "takie masz widzimisię". Dla mnie jesteś rewelacyjna, że tak długo karmiłaś, co jest dla większosci z nas nie lada wyczynem :-) Jesteś mamą na potęge i kilka łez Joasi z powodu butelki tego nie zmieni :ico_brawa_01: Przyzwyczai się, zobaczysz...okupi to odrobinka histerii, złości, smutku i takich tam, ale jeszcze troche i sama zacznie za butelką z mleczkiem biegac :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

04 mar 2008, 17:02

eve.ok pisze:a rycz ile wlezie
Dla mnie jesteś rewelacyjna, że tak długo karmiłaś
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

eve ty zawsze wiesz co napisać, żeby mnie pocieszyć i doradzić mi- jesteś super :ico_oczko:

Dzisiaj w nocy było już lepiej - Joaś ryczała tylko :-D godzinę i w końcu wypiła pół butelki mleka i spała do rana :ico_brawa_01:
niestety rano już nie chciała patrzeć na butelkę więc dziś ani kropelki mleka nie wypiła ale zjadła kilka łyżeczek kaszki naśniadanie i 1 kanapkę. Potem przytulała się do mnie, żeby jej dać cyca ale nie dostała :ico_placzek: jestem okropna no ale mus to mus i nie będę jej w głowie mieszać teraz więc już nie dostanie więcej :ico_noniewiem:

A co tam u was słychać? Nie mogę się napatrzeć na wasze śliczne zdjęcia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2008, 15:19

magdzinka Ty nasza matko-Polko kochana :ico_pocieszyciel: jakas Ty okropna, ze odstawiasz Joasię od piersi w wieku ponad roku..ojojoj...
:-D
Potraktuj to jako formę treningu. Ja też to przeżywałam, ale przetłumaczyłam sobie, że jeszcze nie raz będzie nas czekac etap odcinania pępoiwny a to jest jeden z pierwszych :-) Potem pani w przedszkolu będzie mądrzejsza od mamy, potem górowac będa koleżanki w szkole, a potem wyjazd na studia, wyprowadzka...ehhh...nie wybiegajmy a cieszmy się chwilą :ico_brawa_01:
Jesteś dzielna i tak trzymaj :ico_haha_01:

A u nas standard czyli Jaga łobuzuje :-) Wczoraj wmusiła 2-letniemu chłopczykowi w centrum handlowym ze cztery buziaki, chociaż sie wzbraniał, do tego na zapleczu sklepu odzieżowego zrobiła paniom remanent, a one nie wiedzieć dlaczego skakały z radości :-) Rośnie mi Zbójek :ico_brawa_01:
Tyle, że ja na zdrowiu jakoś podupadam i na wiosne czekam - może odświeży :ico_noniewiem:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2008, 15:34

Ewuś odnosnie wizyty u okulisty to juz 3 razy ja pisałam i ciagle wyskakiwał mi jakis bład i nie mogłam zamiescic wiadomosc. Jak znajde chwilke to na gg opisze.

W skrócie to jzu w piatek odbieramy okulary :) mój M się smieje ze Marti wyglada jak mały Harry Poter... naprawde ciezko jest kupic tak małe oprawki.

Ja własnie wróciłam na cały etap, Martyna troszeczke teskni bo ot jedank prawie 3 godziny dłuzej, ale dajemy rade. Cv nadal rozsyłam... paranoja albo za niskie, albo za wysokie kwalifikacje ehhh, ale jestem dobrej mysli.

Pozdrawiam cieplutko :-)

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2008, 09:04

moni no to cierpliwości życzę, bo wiem, że się przydaje w takich poszukiwaniach :ico_brawa_01:
a co do harrego pottera - to by się zgadzałao, bo jakby nie było tatusia zaczarowała, no nie? :-D

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2008, 11:29

Oj zaczarawoła, zaczorowała... Jest jego oczkiem w głowie hehe, a ona tak samo jest strasznie za nim :-)))

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

06 mar 2008, 18:56

eve.ok, zdrówka życze :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: ale fajny łobuziak z Jagusi :ico_brawa_01: Joaś narazie spokojna bo nie chodzi jeszcze więc broi tylko na wysokości naszych kolan albo tam gdzie stanie ale w sklepach czy na spacerze to jest uziemiona w wózku :-D i już jej się nudzi i nie podoba , pewnie chętnie by sobie pobiegała ale to taki cykor mały , że ja nie wiem kiedy ona się odważy krok postawić - nie chce nawet stać jak ją trzymam za ręce :ico_puknij: i się denerwuje - wszystko musi sama sama sama :-D

moni [powodzenia w szukaniu pracy :ico_brawa_01: i trzymam kciuki za Marti, żeby jej się okularki jutro spodobały i chętnie je nosiła

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”