Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

13 wrz 2008, 19:12

Beatris60, psychologia, ciekawy kierunek, i chyba nie łatwy, a umiesz już po tym poznawać ludzi kto jaki jest??i wnikać i ich umysł??
nie, ja konczyłam psychologię społeczną, ukierunkowałam się tam na reklame raczej, ale oczywiście i z klinicznej psychologii zajęcia miałam. na codzień oczywiście z tego nie korzystam i nie przeswietlam ludzi przy każdej rozmowie, nie da się :-)
A wiec ty pracujesz
nie manenka, jestem na wychowawczym, więc zatrudnienie oficjalnie mam, ale do pracy nie chodzę.

u nas już wieczór, kolacja zrobiona, zaraz mała kąpiemy i kładziemy spać a my przed tv :-)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 01:16

hej w domu jest imprezka , facety piją a ja ich pilnuję, żeby poszli do swoich łóżek a oni gadają i gadają i gadają.......
a wiec postanowiłam wejść na forum i wam parę fotek powklejać

oto moja sunia Sonia i kotka Tigra
Obrazek

ja z mężem 2 lata temu w Norwegii na wiosce gdzie teraz mieszkamy
Obrazek

z mężem 2 lata temu w Norwegii na słynnym kieragu, tam jest taki kamień wbity między skały
Obrazek

dalej na kieragu
Obrazek

kierag dalej
Obrazek

a to parę fotek ze ślubu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

to już wszystko
miłego oglądania
a oni dalej gadają, gadają i gadają......gorzej niż przekupki na straganie :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

14 wrz 2008, 08:24

manenka super fotki.. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60

14 wrz 2008, 11:26

manenka super fotki, a to na kamieniu wbitym między skały...dech w piersiach zatyka, rewelacja :ico_brawa_01:

u nas pogoda do niczego, na razie...spędzamy dzień w łóżkach przed tv zaraz mama przyjdzie i olę weźmie do siebie, na 14 do niej na obiad pójdziemy, po obiadku M obiecał oli kulki...więc jeśli nic sie nie wydarzy to tak niedziela się zapowiada...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 19:27

cześć dziewczyny
poszłam spać po 2.00 i wstałam dziś o 12.00, a wiec sobie odespałam nockę, a po śniadanku pojechaliśmy na spacer do miasta porobiliśmy trochę fotek później wam pokażę, a potem zrobiliśmy obiadek, siadamy odpocząć a tu już po 19 :ico_szoking: i dzień zleciał, ale był bardzo fajny
u was też jest tak zimno, że bez kurtki jesiennej nie ma po co na dwór wychodzić :ico_chory:
manenka super fotki..
dziękuję bardzo :ico_sorki:
manenka super fotki, a to na kamieniu wbitym między skały...dech w piersiach zatyka, rewelacja
dziękuję :ico_sorki: , ja jak widziałam ten kamień na zdjęciu to powiedziałam, że nigdy tam nie wejdę, ale , żeby do niego dojść musiałam iść 3godziny , przejść 3 góry z dołu do góry i stwierdziłam , ze jak tyle szłam to muszę tam wejść i ten kamień jest bardzo duży i łatwo tam wejść a a pod nim jest około 1km dziura

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

14 wrz 2008, 23:39

Ja będę lutówką lub marcówką 2009 ;) wszystko zależy od Dzidziusia :):)

Beatris60

15 wrz 2008, 09:32

witamy niktusia :ico_sorki:

cześć lutówki

szaro, buro i ponuro...do tego na pogrzeb jadę... zmarła moja ciocia, a właściwie to przyjaciółka mojej babci, ale była mi dośc bliska, dzwoniłyśmy do siebie, odwiedzałam ją...smutne.

pogoda rzeczywiście szara, bura, ja oczywiście mam nadzieję na złotą jesień, dziś moja ola sie zapytała czy jest już piękna złota jesień? - skąd one to biorą :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 09:35

manenka, supper widowki sliczna z was para!!!!! i super zwierzatka":) ale najbardzioej zazdroszcze tych widokow ehhh zeby tak w polsce bylo!!!!!!

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

15 wrz 2008, 12:15

czesc dziewczyny!!!
manenka extra zdjatka normalnie suuuperowe. a na tym kamieniu rzeczywiscie rewelacja!!!
sorki wielkie ze tak rzadko tu teraz bywam ale wiecie ruszyly przygotowania pelna para i ogromnie duzo teraz zalatwien... :ico_olaboga: ale jak juz bedzie po wszystkim to bede czesciej. pogoda rzeczywiscie okropniasta i niestety ale na moj slub pewnie juz taka zostanie a ja mam bolerko z krotkim rekawkiem :ico_placzek: no ale teraz to juz pozamiatane musi juz tak zostac. jakos to przetrzymam :-) bo musze...
niktusia witamy i zapraszamy do nas :-D im nas wiecej tym weselej :ico_ciezarowka:
a ja juz nawet wiem kiedy dzidzi spi a kiedy sie obudzi bo dostaje cala serie kuksancow w brzuch :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czasami sa takie delikatniusie a czasami mocniejsze, ale i tak moj PM ich jeszcze nie czuje tylko ja sama jak na razie... Beatris60 ty pewnie tez juz czujesz kopniecia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a co sie dzieje z Ragazza?? cos dawno jej tu nie widzialam :ico_nienie: :ico_nienie:

Beatris60

15 wrz 2008, 14:20

Beatris60 ty pewnie tez juz czujesz kopniecia
tak, ale w ciągu dnia to rzadko, raczej wieczorem jak się położę i spokój.

ja właśnie wróciłam z pogrzebu i rozgrzewam się herbatką z cytrynką. zaraz odkurze i po małą pojadę.

jedwabna, może kup lub wypożycz sobie jakąś etolę czy futerko krótkie żeby na przejście chociaż mieć, szkoda żebyś się zaziębiła :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”