kciuki mialyscie trzymac bo byla wizja fajnego domku za mala kaske, ale okazalo sie ze jeszcze jest niedostepny

dzisiaj jade z siostra ogladac mieszkanie tylko wielka szkoda ze daaaleko stad...buuu
wogole sie sprawy komplikuja po raz kolejny...ehhh juz nawet nie chce wam smecic
znow jest jakas szansa na pozostanie tutaj, ale dzisiaj musimy jeszcze powaznie pogadac ze znajoma czy w koncu chce z nami zostac czy sie wyprowadza

bylam wczoraj z Szymonem na play group, wybawil sie ze hej, babeczki super sie nim zajmowaly a on byl w siodnym niebie i wogole sie nie bal, wogole na mnie uwagi nie zwracal
noc mielismy dzis koszmarna
Szymon zanosil sie placzem
ma katar, nie wiem co mu sie stalo, moze to zeby????
dalam mu nurofen i zasnal...uffff
rano maruda straszna z niego byla wiec wyciaglam kolezanke na kurs gotowania z maluchami, poszlysmy na 9.15 i bylysmy same ze swoimi dziecmi no i babka ktora pomagala gotowac, nikt wiecej nie przyszedl
i tak wlasnie gadalysmy z ta znajoma ze w PL gdyby cos takiego zorganizowali i to za darmo to pewnie full ludzi by przyszlo a tutaj zero zainteresowania bo maja tego pod dostatkiem

jutro idziemy znow na play group, w czwartek spotkanie ranne little adventures a w piatek spotkanie polskich mam w Liverpoolu!!!!!
mam nadzieje ze bedzie duuuuzo dzieci! !!!!
[ Dodano: 2008-09-16, 12:53 ]
dominisia piekny Jasieniek na fotach!!!
ania0709, wklejaj zdjecia z imprezki.