Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 08:46

u mnie pogoda tez fatalna zimno...brrr.jedyne pocieszenie ze nie pada deszcze..
ja teraz lece zrobic pazurki... :-D :-D a później odebrać sukienke.. :-D :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 08:54

hej hej :-)

Marcia77, to chyba normalne przed ślubem :-) także nie martw się zbytnio :-)

ja idę odprowadzić Młodego do szkoły i skręcam do przychodni, muszę mieć spotkanie z położną wcześniej bo juz mnie serio serio bolą kości nóg przy kroczu i nigdzie nie piszą, o co chodzi, więc potrzebuję porady fachowca :-) przy okazji zarejestruję syna na kontrolną wizytę u doktora... no, a potem będę w domku :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 wrz 2008, 08:59

juz mnie serio serio bolą kości nóg przy kroczu i nigdzie nie piszą
Współczuję,ja tak miałam w pierwszej ciąży tak od 7 miesiąca,normalnie chodzić nie mogłam a w nocy nie mogłam sobie miejsca znaleźć.Moja ginka mówiła,ze to normalne,ze się wszytko przygotowuje do porodu,poza tym sporo przytyłam :ico_noniewiem: Teraz na razie mnie nie polą,za to krzyże mi łupią jak się na wznak położę :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 09:04

secret25, no właśnie ja tez dumam czy to nie od mojej wagi... w sumie teraz przytyłam 2,5 kg od początku, ale jednak swoje ważyłam wcześniej... heh... zobaczymy, co powie moja położna...

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 wrz 2008, 09:25

ananke, całkiem mozliwe,jadnak obciążenie dla kości w ciąży większe się robi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 09:28

jadnak obciążenie dla kości w ciąży większe się robi :ico_noniewiem:
noo, wiem i pewnie dlatego zaczęło mnie juz boleć, bo malec też cosik waży i wody, łożysko... normalnie, aż się boję, no ale muszę iść.... znaczy boję się, żeby mnie do szpitala nie wysłała, bo oni tutaj lubię zapobiegawczo położyć i poobserwować kilka dni...

oki, to ja mykam :-) najpierw rejestracja także idę dzielnie :-D

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 wrz 2008, 09:32

ananke, no to trzymam kciuki,żeby się obyło bez szpitala :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 wrz 2008, 09:34

hej! ja już wstałam i będę jeść śniadanie zaraz. Na 12 jadę do fryzjera do siostry ciotecznej na farbę. Jeszcze nie wiem jaki kolor, chyba jakiś ciepły brąz czy coś w tym stylu. Mama namawia mnie zebym wróciła do blondu ale ja już nie chcę, bardzo długo byłam blondynką i mi się znudziło :ico_oczko:

Brzuch mi w nocy twardniał kilka razy, po śniadaniu znów wezmę nospę. Całą noc rozmyslałam o tym co mi lekarz powiedział, że płód jest nisko i się martwię. Pojutrze mam usg i może dowiem się czegoś więcej.

Pogoda fatalna, zimno bardzo, pochmurno, pada co jakiś czas i ogólnie beznadzieja za oknam. Trawę koszą od rana i mnie obudzili.

marcia, nie stresuj się ślubem, będzie ok napewno :-) to piękne wydarzenie i będziesz je miło wspominać

Miłego dnia, pozdrawiam :-)
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2008, 09:36 przez aniabella, łącznie zmieniany 1 raz.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 09:35

witajcie :-) ,
ja już wstałam, sniadanko zjadłam, do miasta bym musiala skoczyć, ale w takie zimno nie chce mi się wychodzić.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 09:37

hej hej hej :)

wlasnie doczytalam was:PPPPPPP

aniabella ja tez mam podobno ulozona macice bardzo nisko i szyjka macicy jest strasznie ciasna malo seksu zero wysilku duzo lezec bo moze byc wczesniaczek..... bla bla bla ja w przeciwienstwie do ciebie czuje takie kopniaczki. uderzenia nad pepkiem i w pepku;p wiec nie wiadomo o co chodzi tym lekarzom niczym sie nie martw ale jak masz czas to sobie polez:) co do bakterii trudno mi sie wypowiedziec...

Marcia! mi glukoza tzn ten wynik po jej wypiciu wyszedl 94;| i ja nei wiem co to oznacza ale cos mi sie wydaje ze za wysoki...kurde tak mnie ciagnie do slodyczy ze szok! chyba i ja bede musiala ograniczy c.....na poczatku mi sie chcialo wymiotowac jak spojrzalam na slodycze a teraz mniam:D

ja przed chwila wstalam dzis nic nie robie chlop na wieczor wyjezdza../. ja za godzine umyje glowe i moze zrobie pazury a potem ide do mamy na noc":)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”