czesc dziewcznyny, ja tylko na sekundke
Julia znow chora

panuje taki wirus, wymioty i goraczka no i oczywiscie to załapała... ja nie wiem moze faktycznie te wirusy jej z przedszkola przynosze

4 dni była zdrowa i znow mi gorąckzuje
Justynko to pewnie Julia ma to samo co Ada, jutro ide z nia do lekarza, mam nadzieje ze obejdzie sie bez antybiotyku bo aż tak żle mi nie wygląda, no ale moze choroba sie dopiero rozkręca
Kupiłam jej ecomer- z wyciagu z watroby rekina, cos poobnego jak ten tran... ale to jest niedobre!!!!!!! jak ja musze jej sciemniać zeby m i to zjadła! procz tego dajej jej ten Multi Sanostol ale też go nie lubi.
Pytałyście o ten paluszek. Julia ma w lewej nozce szosty paluszek polączony z piatym, czyli ten najmniejszy jest taki podwojny, zatem mamy problem z bucikami. A duże to nie jest, logopeda powiedzial ze to nawet do specjalnych bucikow sie nie kwalifikuje. Usune jej to ale jak bedzie starsza, teraz sie boje.
[shadow=blue]OSKARECZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI TWOICH 2 URODZIN. ZDROWIA, RADOŚCI. BUZIAKI DLA CIEBIE OD JULECZKI I CIOTKI[/shadow]
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: