Witam dla Magdy solenizantki spóźnione życzonka urodzinowe samych 6 w szkole i spełnienia najskrytrzych marzeń
Co do podręczników to my mamy Wesołą szkołę
ogólnie mało mają zadań domochy a szkoda bo Klaudi się nudzi , w literkach jest dobra o zajeło jej chyba 5 min.Z pisanym L było gorzej chyba bo widzę że dużo gumowała . Co do czytania to nawet nie źle sobie radzi , najpierw sobie pocichu składa a potem na głos czyta
Co do świetlicy to ja ją zapisałam na dwa razy w tygodniu , nie było takiej potrzeby ale bardzo chciała , tak samo zajęcia plastyczne też chce i już nie może się doczekac
Ogólnie bardzo lubi szkołę i żałuje że jeszcze w sobotę nie ma
Godzin tygodniowo ma23
Mają zajęcia wyrównawcze ale pani nie pozwoliła chodzic bo Klaudia dobrze radzi
Co do oceniania to moja ma:
W-wzorowo
Z-znakomicie
P- przeciętnie
S-słabo
Jak narazie W- dostaje , ja pytam a za co ten minus .A Klaudia bo nie pokolorwała obrazka
Ogólnie narazie uwielbia szkołe i uczyc się z zadaniami domowymi też nie ma problemu ( odrabiamy je zaraz jak przydzie bo potem zapomina)
Żałuję że u nas w szkole nie ma żadnych zajęc dodatkowych na które mogła by uczęszczac
[ Dodano: 2008-09-22, 22:13 ]
No to
za postępy oby tak dalej
Szkoda że u nas nawet głópiej rytmiki nie ma , płaciłam bym za to nawet
[ Dodano: 2008-09-23, 09:11 ]
Witam ale się zdenerwowalam , na początku roku była mowa że dzieci będą mialy tytę jedną wypchaną watą , żeby nikomu żalu nie robic.Więc moja Klaudia tą którą dostała poprostu zjadła no i nie stety zaraz musiala oderwac z niej naklejki lalki barby i winx
no i po tycie.
A dziś się dowiedzialam że jednak tyty we własnym zakresie , no normalnie nie wiem co mam teraz zrobic , raczej drugiej jej nie kupię bo tą od chrzestnej dostała i mimo tego że prosiłałm ją żeby sobie zostawiła to ona ją po prostu zniszczyła