Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 08:59

hej :) ja jzu wstalam zjedlsimy sniadanko i dalej do wyra:) wczoraj tak mnie wybrzuszylo ze szok,....mala daje delikatne kponiecia przez cala noc... jutro na usg:D:D:D:D

Nie ma nikt nnumeru do Sandry??

kurcze pogoda do bani nic sie nei chce ...a ja lubie leniuchowac jeszcze poki moge ale we wtorek zrpobie sprzatanie bo juz syf sie zrobil.... a ja tylko z rana mam wene do sprzatania

ja dzis na obiad robie nalesniki

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2008, 09:08

wczoraj tak mnie wybrzuszylo ze szok,....mala daje delikatne kponiecia przez cala noc... jutro na usg:D:D:D:D
no mnie w ciągu ostatniego tygodnia też wywaliło, jak gdzieś wchodzę to już każdy widzi i się pyta o termin. Chociaż i tak się dziwią, że to szósty miesiąc. A i w ciągu tygodnia przytyłam pół kilograma. :-D

milutka to Ci małą pomierzą :ico_brawa_01:
Mój wieczorem kopał jak szalony, a z rana kulturalnie dał znać, że żyje.

Ja jeszcze nie wiem co na obiad.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 09:53

witajcie :-) , ja już po śniadanku, u nas też pogoda beznadziejna.

a mi coś ten brzuszek nie rośnie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2008, 10:17

donatka rośnie, rośnie spróbuj założyć coś czego nie miałaś na sobie z trzy tygodnie i co nie jest na gumce - to zobaczysz. Ja najbardziej widzę po jesiennych kurtkach, bo nie mogę ich zapiąć. Kurczę muszę jakąś kupić. Zimową kupiłam, ale na nią jeszcze za ciepło. Myślałam, że dam radę przechodzić jesień w swoich starych, ale niestety - tak to jest jak się ma dopasowane ciuchy.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2008, 10:52

hej hej :-) ja z rana na chwilkę się zameldować :-)

Ania24, czeeeeść Kobietko :-) wysyłałam do Ciebie wieści na PW, trza było chociaż kropkę odesłać :-) a jak zaglądasz, to chociaż "melduj", że jesteś :-) raźniej nam, jak się więcej nas odzywa :-) i suprrr, że u Ciebie wszystko w porządku, oby tak dalej :ico_sorki:
a z tą płcią, nooo, to jest nas trzy, tylko ja do końca będę z niespodzianką chodziła :-)

mój brzuszek też wysadziło jeszcze bardziej, ja to po koleżance widzę, bo ona mnie widuje kilka razy w tygodniu i ostatnio nic nie mówiła, a jak przyszła w piątek na kawę to w drzwiach się rzuciła do brzucha, bo niby tak bardzo urósł :-)

u nas dziś słonko, przynajmniej na razie, więc niebawem zbieramy się nad zatokę na spacer, żeby wykorzystać te promyki i względną temperaturę powietrza :-)

a na obiadek rosołek gotuję... :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 wrz 2008, 10:58

hej
Ale mnie dziś handra tłucze,głowa mnie boli niesamowicie,i ogólnie się do kitu czuję.Nie wiem czy to przez tą pogodę czy jak.
ananke, miłego spacerku,zazdroszczę słoneczka bo u nas pogoda bez zmian :ico_noniewiem:
Ja na obiad udka pieczone z frytkami,trochę na łatwiznę ale nie chce mi się nic innego wymyślać.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 11:08

ja leze od rana nic mi sie nie chce;/. i pewnie tak zostanie a musze nalesniki zrobic a potem mojemu kanapkli ja juz sie nie moge doczekac jutrzejszego usg:D

[ Dodano: 2008-09-21, 11:10 ]
a z tym tyciem u mnie to dziwnie lekarz powiedzial bo w 5 miesiacu przytylam 4 kg rowne a teraz od ostatniego miesiaca 6 kg;/

a przez 4 miesiace nic nie tylam..a co najfajniejsze powiedzial ze tego po mnie nie widac tylko brzuch spory

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 11:26

milutka, to ile przytyłaś od początku ciąży?? ja tylko ok 5kg na razie wszytko idzie w brzuch, to chyba dobrze nie ?
gaga, w płaszczyk i żakiet już się nie dopnę, teraz będę patrzeć na tą kurtkę co w niej chodzę, ale i tak mi się wydaje, że mam mały brzuszek jak na ten miesiąc, Wy na zdjęciach macie większe
ja dziś mam obiad z głowy, bo jedziemy do rodziców na obiad, tam też mieszka męża siostra z dziećmi i po obiedzie będzie tort, bo męża siostrzenica ma 5lat.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 13:13

no ja przytylam 10 kg od poczatku ciazy wiem ze to strasznie duzo...., ale co ja na to poradze mnie rowniez to idzie w brzuch no moze troche bioderek dostalam i uda wieksze... ale to wlasnie tak w ciazy jest.,,, pojadlam nalesnikow ale reszte musze usmazyc

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2008, 13:31

milutka204, noo, to już sporo... ja od początku ciąży, po tej stracie w chorobie, to 3 kg tylko... i mam nadzieję, że spokojnie będzie, zresztą mało słodkiego jem, także nie ma co w dupcię mi iść :-) noo, chyba że gruszki :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”