hejka z rana,ja wczoraj tak sie nachwalilam pogoda a dzis nonono,pochmurno
Ewcik,Ala taka blondyneczka jasna sie robi,tak bardzo sie zmienia,ale ladna z niej panienka!!

i ciuszki fajne,a ten dresik to w komplecie z beretem byl?

i to w lumpku udalo sie razem kupic?super!!!a ta zabawka tez niczego sobie,wogole takie drewniane takie drogie są
Sikorko,jeszcze Wam w nosku siedzi?oj dlugo...wspolczuje....
Doris,juz odwiedzilam Wasza stronke,tylko nie moge jej dodac do ulubionych bo nie wyswietla mi sie taka opcja,czy moze zablokowalas rozpowszechnianie?ja bardzo lubie ten program,fajnie porzadkuje wszystko na kompie,i zdjecia mozna poprawiac-tylko mi sie nie chce

....i fajne albumy tworzy,ja nabiezaco dodaje tam fotki zeby cala rodzina w PL mogla sobieMaye ogladac

filmiki tez tam mozna zalaczyc do albumu tylko miejsce zajmuja niepotrzebnie....
[ Dodano: 2008-09-22, 09:31 ]
a ja mialam napisac ze Maya nie obudzila sie w nocy,i spala bez nurofenu...i super wiec juz nie wiem co z tymi zebami...chciala zaczac plakac ale szybko dalam jej Misia Pisia i spala dalej....uffff bo mi sie tak chcialo spac ze nie wiem jak bym jej to lekarstwo szykowala i podawala...nieprzytomna bylam....
ale powiem Wam cos smiesznego,ostatnio w piatek jak tak sie spilam to Maya nam bardzo plakala i w koncu zrobila sie senna i ja z nia poszlam spac...i polozylysmy sie i ja zasnelam od razu a Maya siedziala i patrzyla sie na mnie

...zaraz po nas A. wszedl do sypialni i tak sie smial,ze matka pijaczka przed dzieckiem usnela.....