Cześć dziewczynki

, u mnie dziś pada i raczej nie zapowiada sie na zmianę
Karolina ty i tak już masz za sobą 2 porody, ja w twoim przypadku bym sie cieszyła, ze bedziesz miec cc, zwłaszcza, ze znowu duzy chłopaczek, no własnie

dla
Kostka- chłop jak dab bedzie
Tosia wcale nie miej wyrzutów sumienia z powodu flipsów czekoladowych, wiadomo przeciesz ze to synek chciał zjejsc nie ty

....fajnie, ze taniej trafilas to bolerko

i wiesz co ja tez nie jestem za wywoływaniem porodów(no chyba ze to po terminie to wiadomo, ze w koncu trzeba), a z ta oxy to zalezy od kobiety, bo na mnie tak bardzo nie podziałało, jak mi skurcze odeszły na porodówce, to położne wtedy kazały sutki masować i wtedy znowu się rozkręciło

, ale decyzja i tak należy do Ciebie, moze nie zdążysz się zastanowić, a tu wszystko samo sie rozpocznie

, ja cały czas myślałam,ze przenosze, a jak przyszło co do czego to wody odeszły mi w 37 tygodniu

i szybciej zobaczyłam mojego synusia
swoja droga to kuzynka meza miała termin na 15 września, cos myslała ze sie rozkreca, musiała jechac ponad 30 km od Kołobrzegu-no bo u nas ten cholerny remont, no i okazało się że to fałszywy alarm i wyslali z powrotem do domu

....dziewczyny a ile po terminie trzeba być,zeby zaczęli wywoływać?
magda 6 kilo, kobieto zazdroszczę

, ja ostatnio sie nie ważyłam, ale jutro idziemy do gina to nie ominie mnie ta przyjemność

, ale u mnie to stanowczo wiecej

....kurcze ja muszę sie rozglądnąć nie tylko za kutrką, ale i za butami, wczoraj założyłam kozaki, co nosiłam w tamtym roku, ale w tym juz ich nie ponoszę, chyba girki mi juz spuchły

, jak wróciłam do domu, jak je grzmotłam w kąt, myślałam,ze mi stopy odpadna
osita jaka duża ta twoja córcia już
z tymi szwami to chyba zależy ile tam sie będzie miało, ja to chyba tylko3 miałam, praktycznie ich nie czułam, mnie to dokuczały bardziej chemoroidy
jezu ale tyle dni ze skurczami byłaś w szpitalu

, dobrze,że w końcu tą cesarke zrobili....
tak wiec zycze wam dzisiaj pogody odmiennej niz u mnie - czyli duuuuuuuzo slonka
aniafs ja i tak Cie podziwiam

, ja to co najwyżej zjadłabym te wszyskie śliwki
Evik przykro mi z powodu dziadka

, daj znać co i jak
a mi właśnie przyszły te rozki co zamawiałam idę odpakować, bo
Oski sie dobiera do paczki
[ Dodano: 2008-09-23, 11:10 ]
dziewczyny śliczne są te rożki

, od razu chumor lepszy się zrobił