tak pobieżnie przeczytałam co pisałyście i nie wiem co tam Wam odpisać
Sylwia najlepiej zadzwoń do lekarza czy poradni do której nalezycie i zapytaj czy potrzebne jest takie badanie
ja dzisiaj wreszcie zaniosłam siku Adrianka do badania, bo wczoraj rano zrobil jak jeszcze spalam i nici z kubeczka później były
po wstępnych badaniach wyszło, że jednak troche bakterii ma i może wskazywać to już na zakażenie dostał leki, więc się już leczymy
za to cholerne zaziębienie nie chce mnie opuścić (tchawica +katar) więc ja już wariuje, bo mnie już drugi tydzień męczy
mojego Artura też zaraziłam, a mówiłam mu żebysię nie całował
Julka ma katar nadal i zaczeła pokaszliwac nawet przez sen, także jeszcze sie męczymy
w sobotę mam zjazd i brrr mam cykora, bo nic się nie uczyłam... wyciągnęłam moje zapiski i przeraziła mnie ilość
Sylwia ja robię na Politechnice częstochowskiej podyplomówkę roczną na temat: Audyt energetyczny i ocena charakterystyki energetycznej na potrzeby termomodrenizacji
jeszce tak się zastanawiam i szukam logopedy dla Adrianka, bo nie wlaściwie wymawia niektóre głoski: s, z,c,ć a także sz, cz........ w sumie myślałam, że może jakoś się sam nauczy i że jeszcze za mały- ale widzę, że można z nim już popracować (ale sama nie za bardzo umiem), więc nie będę czekać dłużej
siedzimy zatem w domu i próbujemy się kurować