dokładniejak jeszcze 2 tyg w ciazy pochodze i mala bedzie miala 5 kg to tylko cc wchodzi w gre
a ja juz jestem ciekawa swojego, my oboje ciemni ja miałam włoski jak się urodziłam i mąż też po dziadku cyganie
tatus byl lysy jak sie urodzil i tak mu przez pierwszy rok zostalo potem mu troszke przybylo ale teraz znowu ubylo i lysieje
Ja bylam pewna ze Natalka urodzi sie lysa Bo ja bylam jak kolano i Artur tez lysy-no zero wlosow mielismy,a Natalka zarosnieta,ze az jej sie te wloski na karku zawijaja Jak nie moje dziecko normalnie,nie moglam w to uwierzyc Juz wiem ,ze na to nie ma regulya ja juz jestem ciekawa swojego, my oboje ciemni ja miałam włoski jak się urodziłam i mąż też po dziadku cyganie
dokładnie nie ma regułyJa bylam pewna ze Natalka urodzi sie lysa Bo ja bylam jak kolano i Artur tez lysy-no zero wlosow mielismy,a Natalka zarosnieta,ze az jej sie te wloski na karku zawijaja Jak nie moje dziecko normalnie,nie moglam w to uwierzyc Juz wiem ,ze na to nie ma reguly
no jakbym mojego slyszala!to samo mi powiedziala najlepszy jego tekst to "kiedy mozemy starac sie o 3" hhaahhaa chyba ze on je urodzi!!!!!
no wlasniw mi tez siewydawalo ze tym razem bolalo o niebo bardziej,ale moze to dlatego ze sie zapomina az w trakcie porodu poloznej powiedzialam,ze boli bardziej niz za pierwszym razemdziewczyny nie pamiętam żebym z Natalą miala taki bol,chyba ze to dlatego ze bylo to 6 lat temu,
o kochana,do koncaniz jeszcze dalekoMiszkai cyganka i Ty sie pomylilyscie ja ciagle ...musisz teraz inny termin obstawic-
ja dalej uwazam, ze dzis urodziszJa napisze tylko tyle ze dzis w nocy wstawalam chyba z 8 razy bo sie budzilam z nadzieje ze moze rodze
a jak nie to poprosze w nagrode pocieszenia - pokazanie nowego zdjecie Twojego ,,Rozowego pakuneczku,,ja dalej uwazam, ze dzis urodzisz
Dziekujemy No i z tej okazji przespala calutka noc,raz ja obudzilam na karmienie Niestety zaraz po cycu dostaje butelke,bo mam za malo mleka i glodnaa to dla Natalki bo wczoraj miala tydzien
Ale przeciez ciagle jeszcze mamy okolo 12 Boze Martunia,zebys Ty wiedziala,jak ja bym chciala,zebys juz mogla tulic Igusie.Strasznie bede szczesliwa jak juz bedziesz po Naprawde ,to tylko jeszcze troszeczke,moze sie zdarzyc z nienacka jak u wiekszosci,ja jestem caly czas z Toba pamietaja robilam sobie nadzieje ze kolo 12 .09 urodze a tu bardziej miesiec pozniej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość