a Maya wlasnie sie zbudzila,slysze ja w niani...ale chwilowo przestala wolac wiec nie wiem juz czy bedzie jeszcze dosypiac czy co? ..oby jeszcze sie kimnela bo cos placzliwie wolala,a moze jak dospi to i humorek bedzie miala lepszy
Doris,no to swietnie ze Kinia tak zakumala to spanko!!!
Jagodka,pokazuj buciki malej!!!
Pati,jak sie spisuje odkurzacz,moj A. sie pyta czy on tak odkurza doklanie w kazdym kacie czy tylko tak zgrubsza okruchy....???
Doris,fajne....a czy to nie te co Jagodka kupila?bo mowila ze 50zl dala chyba
Maya nie spi,juz po zupce....
ja postaram sie Wam pokazac jakie chce dla Mayci na zime,oby tym razem byly w sklepie
[ Dodano: 2008-09-24, 13:38 ] http://www.clarks.co.uk/
jak tu wejdziecie to potem na kids-girls shoes-first shoes-boots-i 2 od lewej,dancefever sie nazywaja takie fioletowe ze sznurowkami ale zapinane z boku ....inne mi sie jakos dla niej nie widza....chyba ze znajde cos innego do tego czasu
hehehe,niby 1 forum i tylko kilkoro dzieci a czesto sie zdarza ze kupujemy te same ciuszki np. ja pamietam ze mialam kilka ciuszkow z tesco np i takie same miala Jagodka albo Hania ....a swiat taki niby wielki
ja na razie o butach zimowych dla Alicji nie myślę. Nie wiem ile jej noga urosnie. Kupię pewnie koło listopada - grudnia jak już sie zimno zrobi. Narazie ma te fioletowe za kostkę, powinny jej wystarczyć.
Ja coś nie mogę okiełznać bałaganu w pokoju. Schowałam już wiatrak, bo upałów raczej nie będzie. Muszę poukładać Ali zabawki (chociaż nei wiem czy jest sens), zetrzeć kurze, pozmiatać i zmyć podłogę. Prasowanie sobie odpuszczę. Schowam na razie do szafy i jutro sie za to wezmę. Muszę jeszcze ciasto na pizze zarocić i jakis placek upiec. Nie wiem jak sie wyrobię........
Sikorka, pokazałam Alicji filmiki z Karolkiem. Ala wpatrzona była w ekran. Przy trzecim filmiku pokazała Karola paluszkiem i krzyczała "mój mój"