zdaję sobie z tego sprawęKuba (przynajmniej jak dla mnie) lepiej wyglada bez tej bródki - taki przystojniak teraz jest.
nie wygląda jak dzieciak - przystojniak jestmarcia_pod napisał/a:
Kuba (przynajmniej jak dla mnie) lepiej wyglada bez tej bródki - taki przystojniak teraz jest.
zdaję sobie z tego sprawęa ile się musiałam nagadać, żeby się ogolił
też Go wolę bez zarostu, ale On twierdzi, że wygląda wtedy jak dzieciak
sliczne zdjecia, Ulka to taka slodka ksiezniczka, a te jej dlugie wloski i sliczne oczka...ach udala Wam sie cora![]()
Dziękujemy bardzono ekstra Ulcia wygląda
Faceci jak sobie coś ubzdurają... to nie idzie om tego z głowy wybićOn twierdzi, że wygląda wtedy jak dzieciak
Tak, raczkuje raczkuje, po czym podchodzi do ściany, nóg, łóżka lub krzesła i wstaje szybko i sprawnie, nawet usiąść z stojącej pozycji ładnie i delikatnie potrafi. Gabriel też to opanuje... kwestia czasuPinko, Marta Wasze dzieciaczki też tak sprawnie się podnoszą?
Hehehehe, pogoda okropna i spacery krótkieJesteście niemożliwe.. Czy Wy wogóle nie wychodzicie z domu?
U mnie to nie działa, ciągle mam bolesne pierwsze dwa dni, potem już nie jest tak źle.Tak się zastanawiam czy to prawda bo siostra ostatnio mi powiedziała, że dopóki się nie urodzi dziecka to miesiączki bywają bolesne a po pierwszym porodzie dalsze miesiączki są już bezbolesne. Czy któraś z Was potwierdzi to? Notabene moje miesiączki faktycznie są bezbolesne od kiedy urodziłam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość