i czekamy na zdjecie synka!!!!!!!!!!!
super ze tak Ci poszlo z karmieniem

wiesz co jak sie martwisz-no i wiesz ze malo jesz bo wiesz ile wymiotujesz ja bym naciskala do poloznej albo GP zeby Ci jeszcze scan zrobili bo masz EWIDENTNE powody do tego!!!!!!!!...ale martwi mnie to, że prawie nic nie jem...bo wszystko wymiotuję.
Masz racje kochana chyba lepiej wziasć samej bo moj tez moze zapomniecMysle ,ze lepiej wziac od razu,wiesz ,dla mnie to byl tak ekscytujacy moment,ze nie moglam sie na niczym skupic,a tu jeszcze papiery,formalnosci,lepiej chyba miec.Ale jak masz zorganizowanego faceta to nie koniecznie.Moj jest taki roztrzepany,ze nawet jakbym mu naszykowala to pewnie by przyjechal ,bez.
moj nie,,moze,,moj by na bank zapomniallepiej wziasć samej bo moj tez moze zapomniec
W szpitalu dostaje sie informacje gdzie to sie zalatwia,mysmy zadzwonili i umowili sie na spotkanie.Tata moze jechac sam,tam dostajesz oryginal aktu urodzenia i potrzebna Ci ilosc kopii,ja wzielam 3 kazda kosztuje 3.50F.Pomyslcie czy chcecie drugie imie dla dziecka,bo mysmy nie obgadali i Natalka nie ma drugiego imieniaMiszkapowiedz mi a ty akt urodzenia to w szpitalu dostalas czy to sie pozniej dostaje-bo sie zastanawiem kiedy bede mogla o paszport dla malej pojechac a chce szybko zeby na swieta mogla leciec-no i do zasilkow tez akt urodzenia potrzebny
wiesz co ja chyba nie chce bo po co potem bedzie miala tylko wiecej wypelniania w rubryczkach urzedowych i bedzie musiala 2 imiona wpisywacPomyslcie czy chcecie drugie imie dla dziecka,bo mysmy nie obgadali i Natalka nie ma drugiego imienia Bedzie miala na Chrzcie ijuz
.Tata moze jechac sam,tam dostajesz oryginal aktu urodzenia i potrzebna Ci ilosc kopii
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość