Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 18:19

donatka26, to fajno masz teściową zazdroszcze:) nie to co moja;/ a i koniecznie wstaw zdjecia!:D ja oglada sąd rodzinny i detektywów potem nawspolnej i spac a maz przyjedzie po 23

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 20:12

oto zdjęcia
ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

[ Dodano: 2008-09-30, 20:17 ]
idę zrobić mężowi kanapki do pracy, oglądaliśmy wesele znajomego, jakoś mi duszno się zrobiło, taki napad gorąca i ciężki oddech, a na dodatek mam nos zapchany, chyba na noc wybiję mleko z miodem

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2008, 20:20

już jestem. Bylismy w tesco, media markt i black red white. Nóg nie czuję, nałaziłam się jak nie wiem. Kupiliśmy troszkę ciuszków dla malutkiej, jutro wstawię zdjęcia i się pochwalę :ico_oczko: M. sam buszował między półkami i wybierał co mu wpadło w oko, strasznie się przejął tym wybieraniem ubranek, aż się wzruszyłam jak na niego patrzyłam. Rzeczywiście te ciuszki cherokee są fajne :-)

donatka, fajny ten leżaczek :-) my też kupimy ale jeszcze nie teraz

zmęczona jestem więc idę się wykąpać i spać :ico_spanko: jutro na 15 do gin.

dobrej nocy, papapa

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 20:39

donatka26, fajny leżaczek:) ja narazie nie kupuje ppoczekam az mi ktos da na prezent...bo w końcu wszystko sama pokupuje a jak ktos da na prezent to bede miala podwojne rzeczy no nie??

aniabella, no rzuc koniecznie fotki :D wiem wiem... ja raz zabralam meza do baby fantu jak to byly poczatkli to swieczki w oczach:D musze go ponownie zabrac tylko nie wiem kiedy bo jego wiecznie nie ma w domu;/

no nic ja sie kłade moze mala pokopie troszki:) a maz wroci za 3 godz. to juz bede smacznie chrapac;D dobranoc:)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2008, 20:53

donatka leżaczek super, ja też zamierzam kupić coś podobnego. Tylko nie wiem jeszcze czy przez internet. Jutro idę na zakupy do Goerlitz, to zobaczę jak tam wyglądają ceny i czy jest taniej niż u nas.

[ Dodano: 2008-10-01, 07:08 ]
Cześć dziewczyny ja dziś obudziłam się o 6.00 wyspana i sobie klikam w laptopa. :ico_haha_02: Za oknem pada i jest paskudnie. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 08:20

gaga22, ja tez sie obudzilam o 6..00 ale budzilam sie cala noc a na dodatek wstalam o 8.00 i nie moglam wstac .... kurcze nic mi sie nie chce pogoda paskudna leje cala noc...musze poscielac zrobic pranie w kuchni pouporzadkowac i pokoju i chyba zrobie dzis kopytka....czyli ide zaraz obrac ziemniaki....a i mam ochote zrobic zebre... chcociaz jaja sie nie zmarnuja a jeszcze nie smierdza bo wczoraj zrobilam nalesniki

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2008, 08:33

a i mam ochote zrobic zebre... chcociaz jaja sie nie zmarnuja a jeszcze nie smierdza bo wczoraj zrobilam nalesniki
ja dzisiaj mam zamiar zrobić biszkopt z masą budyniowo-czekoladową. W niedzielę dostałam 20 wiejskich jajek od ciotki, to aż żal ciasta nie zrobić. No ale najpierw wybieram się na zakupy.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 08:40

gaga22, życze udanych zakupków:)

ja siedze dzis caly dzien w domu... moje malesnstwo spokojne ale ona delikatnie kopie!;|

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 paź 2008, 08:53

Czesc Kobietki :-D
U mnie tez za oknem paskudnie :ico_placzek: wiec siedze na sofie pod kocykiem i chyba tak juz zostanie do wieczora. Nosi mnie zeby wziac sie za porzadki ale chyba jednak jeszcze jestem za slaba po tym pobycie w szpitalu, bo jak zlapalam sie za odkurzacz to po minucie juz musialam usiasc, tak sie zmachalam.
Wstawiam fotke jak wyglada sala w szpitalu. Najczesciej sa to pokoje 5 osobowe ale wszystko otoczne zaslonkami, wiec pelna prywatnosc. No i musze przyznac, ze pracuja tam naprawde osoby z powolania a nie przychodzace do roboty na przymus, tylko zeby ja jakos odwalic. Zreszta podoba mi sie system, ze w dzien na 4 pacjentki przypada 1 pielegniarka a w nocy jedna na 12 osob. Powinno sie tu wyslac te nasze polskie piguly, zeby nauczyly sie jak pracowac i z usmiechem podchodzic do pacjentek.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
no i przykuli mnie na 24 godz na dobe do takiej kroplowki. Dziadostwo ma straszna ilosc chorych zabezpieczen i alarmow, wiec gdy tylko probowalam sie wybrac z nia na spacer po szpitalu zaczynala po 10 minutach wyc jak szalona. Japonce wiedza jak pacjenta uziemic. Mam nadzieje, ze wyczerpalam limit kroplowkowy na przynajmniej najblizsze 30 lat :ico_haha_01:
ObrazekObrazek

Doczytalam, ze wymienialyscie sie numerami komorek. Swietny pomysl, tylko ja niestety nie mam takiej mozliwosci, bo tutejszy operator wspolpracuje tylko z polskim plusem gsm. no ale zamiast numeru uzywam e-maila w komorce, z normalnego kompa tez do mnie dochodza. Nie bede do Was wysylac kolejno na priv. podaje go tutaj: "ewcia@softbank.ne.jp" Poprosze o Wasze adresy mailowe na PW.

Milego dnia :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 paź 2008, 09:00

Sandrusia, no, widzę, że u mnie w szpitalu podobnie - pełny komfort i nawet jak w nocy budziłam położną to mnie przepraszała, że zasnęła :ico_sorki: :-)

ale suprrr, że jesteś z nami :ico_brawa_01:

ja miałam kroplówkę przez 3 doby, także nic nie mówię... mam jeszcze zgrubienie w miejscu, gdzie miałam wbity wenflon :ico_noniewiem:

ja dziś średnio z nocką...noo, ale najważniejsze, że juz dzień :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”