a może Ty będziesz ciasta piekła???
tak, Kocura ma rację, teraz każdy wygodny i woli gotowce a jak jeszcze ktoś tak domowo upiecze to wogóle cacy
Moja ciocia też piecze znajomym i znajomym znajomych, zasięg coraz większy
No a ja już dziś z okresem
Moj A rozczarowany że Olek nie będzie miał siostrzyczki
Wczoraj tak mi po pracy reszta dnia zleciała że nie dałam rady tu zajrzeć
Nasz piesek już nazwany- Kaja , od razu mam Paschalską przed oczami
ale bardzo podobało mi się Zora (propozycja Ulimisiuli) ale rodzinka zadecydowała.
Mamo zuzi zdjęcia fajniutkie , Nell wyglądała jak aniołeczek, tort apetycznie wyglądał mam nadzieje że smakował tak jak wyglądał
, a ciekawi mnie jaka była reakcja Nell na to nachylenie nad chrzcielnicą i lanie główki , chyba nie była zadowolona co??
DOminisiu mam przeczucie że kupiliście domek
ciekawe czy zgadłam
Nowy wątek boski, mam nadzieje że pozostałe dziewczyny podają ci daty urodzenia swoich dzieciaczków i lista suwaczków będzie jeszcze dłuższa
Pisz nam o Jasiu bo chyba wszystkie się o niego martwimy.
Eve jestem pełna podziwu jak sobie świetnie radzisz, hihi dla ciebie nie ma rzeczy niemożliwych, wszystko jest do zrobienia, brawa za te wszystkie benefity i trzymam kciuki za szybkie znalezienie mieszkanka.
Jak już poleciałam do UK to i do
Agniesi a wiec , widziałam fotki na NK świetne , a zdjęcie w podpisie prześliczne, kurde jak ja chciałabym mieć w przyszłosci taką pareczkę, tylko że u mnie jak dobrze pójdzie to wiekowo będzie na odwrót
Masz rację że najważniejsze w tym wszystkim to że jesteście razem, bo razem dacie radę i nie martw się będzie dobrze. Niech tylko szybko tego neta ci naprawiają
Czekamy na wieści jak tam W z pracą.
Kicia kochaniutka, gdyby to było bliżej to już bym u ciebie była, jakoś to wszystko upchalibyśmy do naszego passata (łącznie z lodówką
) a twojego Ł miałbybśmy w nosie. Chociaż też uważam że teraz mu głupio i żałuje tych słów o powrocie. Sama wiesz że jak był na miejscu to było inaczej. Może ktoś ze znajomych poomoże ci to wszystko przetransportować, chyba nie pozwolą ci się tłuc pociągiem z tym całym bagażem
Ulamisiula ty nawet nie myśl o tym że nie dasz rady z nauką
bo kto jak kto ale ty??? A pieniądze na szkołe napewno nei będą zmarnowane
Zobaczysz że nie pożałujesz tej decyzji, ty oderwiesz się od codzienności i wyjdziesz do ludzi a Misiek zobaczy w końcu co znaczy opieka nad dzieckiem
No i Benek też będzie zadowolony że tata ma dla niego tyle czasu
zaraz doczytam kogo ominęłam i co jescze przegapilam