mój też nieA mój maluch nie potrafi jeszcze
może to nie o brak wstydu chodzi tylko jej się po prostu podobałoTosia bezwstydnica nóżki rozkłada
Ale Wasz synek sprzyciula . Antek tego też nie umieUcieczka mojego synka :) Tzn synka Małgośki
A może już będą siedziały. Teraz to wszystko tak szybko się dzieje. Siedzenie, ząbki, pełzanko i wogóle. Niedługo zaczną wstawać , raczkować i chodzić...Czas leci bardzo szybko. A mój przy Tosi wygląda jak niejadek :D Wogóle taka mala szczuplizna z niego:) Ale waży prawie 8kg :) A jest nadal na piersi :)Joanna pokazujesz jak Tosia i Patryk sobie siedzą a ja za kilka dni pokażę jak Kinga i Antek sobie leżą
I to oba urodzone w 36tc i 2dc :)I zobaczcie obie macie wcześniaków- zbieg okoliczności.
a mi się wydaje, że teraz do Asi podobny, to taty też, ale już nie ta bardzoA Antek znów do taty się podobny robi.
na każdego maluszka przyjdzie odpowiednia pora ze wszystkimA mój maluch nie potrafi jeszcze
hehe no właśnie, może się podobało, zresztą pampersiak był to i tak nic nie widac, to może pomyślała a zaglądaj i tak nic nie zobaczyszJoanna24 napisał/a:
Tosia bezwstydnica nóżki rozkłada
może to nie o brak wstydu chodzi tylko jej się po prostu podobało
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość