Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2008, 18:20

Jak nie znajdziesz w necie to popytaj znajomych
kurde nic nie ma takiego w Bristolu :ico_zly: dzwonilam do kumpeli i ona nic nie wie-moze do ambasady zadzwonie :ico_sorki:
zapytam sie :ico_sorki: moze mi powiedza :ico_noniewiem:
Nie mam pojecia czy mi cokolwiek dadza ale ja tam wysylam wszystko
:-D to tak jak ja :-D
wlacznie z mieszkaniem socjalnym
:ico_szoking: oj o to nie wyslalam a na to skad druczka wzielas :ico_noniewiem:
:ico_sorki: mala dzisisj grzeczna widac brzuszek ja dzis nie boli i cyc i spanko :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-10-07, 18:22 ]
:-D ale sie nam torcikow dzisisj nazbieralo
:ico_brawa_01: super niech malenstwa rosna zdrowe :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

07 paź 2008, 18:57

oj o to nie wyslalam a na to skad druczka wzielas
Z city Concilu,trzeba isc i powiedziec ze chcesz form na mieszkanie,takiz zolty wielki z 12 stron,a co niech daja,jak dostane to sobie wyremontuje,bo juz mnie nikt nie wywali z tamtad i juz.Max 8 lat sie czeka,mozesz dostac nawet za miesiac jak masz fuksa.Mankament jest taki ze najczesciej to jest w bloku socjalnym ale ja mam to w nonono,wazne ze moje :ico_brawa_01:
ale sie nam torcikow dzisisj nazbieralo
Jej faktycznie jakos tak prawie wszystkie we wtorek tydzien po tygodniu,nawet nie zauwazylam :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-10-07, 19:16 ]
A moze tutaj znajdziesz cos podobnego,bo to biuro SOS jest bjednak tylko w Southampton :ico_placzek: http://www.polski-bristol.net/content/v ... so-8859-2/

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2008, 23:53

Agusia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: przepraszam ale ja przez ten brak snu to skleroze mam ogromna :ico_placzek: :ico_olaboga:
dla Nicolaska :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

maly dal dzis czadu kupa po kupie dziennie to jakies pol opakowania pieluch idzie :ico_noniewiem: albo kupka albo siusiu najpierw wszystko bylo naraz teraz robi juz osobno :ico_noniewiem:
tak sie dzis wydzieral no nie dal sie uspic to chyba przez to,ze bylismy u szwagierki na chwilke jakis rozkojarzony jest :ico_noniewiem: i z tego zmeczenia zasnac nie mogl :ico_noniewiem: ,wiec teraz zakaz odwiedzin no chyba ze na chwile :ico_noniewiem: on spi ja nie moge chyba sie wykoncze :ico_placzek:
jutro na poprawe humoru ide do fryzjera odciagne pokarm i zostawie malucha pod opieka mamy :-D , wogle mam doline bo przez te moje cycki w rzadna kurtke sie nie zapinam a te taniki do karmienia tak je ohydnie splaszczaja ze wygladaja o na dwa razy wieksze :ico_noniewiem: ,do tego Piotrek codziennie sie mnie pyta kiedy znow zaczniemy sie przytulac :ico_noniewiem: mi jakos ochota odplynela na te sprawy, nawet sama nie wiem kiedy mozna...........

Życze wszystkim cichej nocy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: buziaki

[ Dodano: 2008-10-08, 13:40 ]
Czesc witam sie jako pierwsza z nowina od Zircy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Zaczeło sie!po całej nocy zwijania sie z bulu, odeszły mi rano wody.niestey skurcze,mimo ze potwornie bolesne(krzyzowe) sa co 15 min. i nie sa skuteczne -1 palec rozwarcia. odeslali mnie do domu,mam sie zgłosic ze skurczami co 5 min.jeśli sie nic nie ruszy-indukcja jutro o 8. całusy dla moich kochanych babek!

kochana trzymam kciuki za ciebie mam nadzieje ze szybko sie rozkreci.

a i Słonko tez na porodówce :-D :-D :-D
październik zaczyna sie sypac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2008, 15:22

moze tutaj znajdziesz cos podobnego,bo to biuro SOS jest bjednak tylko w Southampton http://www.polski-bristol...ang,iso-8859-2/
:ico_placzek: niestety od konula dowiedzialam sie ze tylko w Londynie ten pierwszy paszport :ico_noniewiem:
wiec niestety czaka nas jazda do Londynu :ico_noniewiem:
DZIEKI MISZKA :ico_haha_02:
Piotrek codziennie sie mnie pyta kiedy znow zaczniemy sie przytulac mi jakos ochota odplynela na te sprawy, nawet sama nie wiem kiedy mozna...........
boze ja nawet o tym nie mysle -ale Ty mialas cc to co innego ja porod naturalny i do tego jeszcze kleszcze do teraz boli :ico_placzek:
city Concilu,trzeba isc i powiedziec ze chcesz form na mieszkanie
musze sie tam wybrac :ico_brawa_01: niech daja jak sie nalezy jak na samym czynszu zaoszczedziny 650F miesiecznie to bnyloby jak w bajce :ico_brawa_01:
dzwonilam dzis po childe tax credit-babka mi wysle druki i wstepnie jej wyszlo ze 70F-a na to wogole nie liczylam :ico_sorki: lepszy rydz niz nic :ico_sorki:
Czesc witam sie jako pierwsza z nowina od Zircy
Zirca
trzymamy tu kciukasy za Ciebie :ico_brawa_01:
slonko2008 :ico_brawa_01: za Ciebie oczywiscie tez :ico_brawa_01:
oby dziewczynom szybko poszlo i bez klopotow :ico_sorki:
czekamy na Was i maluszki :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-10-08, 16:09 ]
Slonko ma juz swojego wyczekiwanego syneczka wazy 3400 57 cm 9 punktow -to taki news :-D

Awatar użytkownika
miszka

08 paź 2008, 16:59

Zirca
TRZYMAM KCIUKI :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Slonko ma juz swojego wyczekiwanego syneczka wazy 3400 57 cm 9 punktow
CUDOWNIE :ico_brawa_01: GRATULACJE :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2008, 18:45

na ile chodzilyscie na pierwsze spacerki??
bo kurde polozna mi powiedziala ze mam isc na ile chce :ico_noniewiem:
ale kurde sama nie wiem bo tez nie chce tak na nia chuchac dmuchac niech sie przyzwyczaja a z drugiej strony ma dopiero tydzien taki z niej malenki pisklaczek :-) ...
jedno oczko jej tak strasznie ropieje a ta durna polozna mowi mi ze to spioch :ico_zly: a ja jej i tak kilka razy dziennie to oczko przemywam :ico_noniewiem:
:ico_haha_02: dzis jej pepek odpadl :-D
:ico_noniewiem: dziewczynki zajete...bo tak cicho tutaj...ale ja niekiedy tez nawet czasu nie mam poczytac a co dopiero popisac :ico_olaboga: ale sie staram :ico_sorki:

Awatar użytkownika
miszka

08 paź 2008, 19:25

na ile chodzilyscie na pierwsze spacerki??
Ja na pierwszym bylam godzine,ale Natalia miala 3 dni wtedy jak skonczyla tydzien to juz po 3 godziny bylam :ico_brawa_01:
jedno oczko jej tak strasznie ropieje a ta durna polozna mowi mi ze to spioch
Natalce tez tak ropialo ,juz przeszlo :ico_noniewiem:
dziewczynki zajete...bo tak cicho tutaj
mnie nie bylo bo pogoda piekna wiec chodzilysmy po parkach pol dnia ,ona to po prostu uwielbia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2008, 19:39

,ona to po prostu uwielbia
to masz fajnie bo moja sie wydziera jak jest glodna obojetnie czy jest w domu czy w wozku na spacerku i sie denerwuje z nia daleko chodzic ze sie zrobi glodna i nie bede miala jak jej nakarmic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka

08 paź 2008, 19:44

to masz fajnie bo moja sie wydziera jak jest glodna obojetnie czy jest w domu czy w wozku na spacerku i sie denerwuje z nia daleko chodzic ze sie zrobi glodna i nie bede miala jak jej nakarmic
A ja ja porzadnie nakarmie przed wyjsciem z domu i jazda na 3 godziny,Artur z nia w niedziele byl ponad 4 ,a ta spala jak aniolek,tylko weszli do domu ,obudzila sie i doila cyce pol godziny :ico_brawa_01: Na powietrzu nic jej nie rusza :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

08 paź 2008, 21:22

witam dziewczynki! ale wy macie fajnie z tymi spacerkami,nasz malutki skonczyl juz 2 tyg,a my jeszcze nie bylismy na zadnym spacerku,kurde u nas tak wieje i cały czas pada :ico_sorki: :ico_olaboga:
slonko2008 wielkie gratulacje!!!wkoncu i ty sie doczekałaś! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent:

[ Dodano: 2008-10-08, 21:24 ]
Marta jak ropieją oczka to przemywaj rumiankiem! powinno pomóc,stary maminy sposób :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”