jak wyłączyłam komputer to się zorientowałam, że się mylnęłam.Myszka_ napisał/a:
fanie, że Tosia i Antoś tak razem brykają
o jessoo, czy ja znoffoo o czymś nie wiem?
przepraszam, wyrwało mi sięAcha Małgośka dzięki za cynk z Hugisami
Wybaczymy bo każdy może się pomylić a tym bardziej teraz jak nasze maluchy nam zajmują większość czasu.Joasiu mam nadzieję że wybaczycie
No właśnie nie wiem Asia czy razem poleżą :-(ja za kilka dni pokażę jak Kinga i Antek sobie leżą
a dla mnie żadne nie przebiją Pampersów. Hagisy też takie sobie. Tylko super promocja mogłaby mnie skusić żeby je kupić.nie odbiegają jakością od Pampersów czy Huggiesów
no właśnie co ?????co z Edit53, Słoneczko, Mamamonia i Emma
on na pewno powie, żebyśmy jechały, albo, że jak chcę to mogę jechać i na pewno by się nie obraził jakbym pojechała, ale ja chyba bym się źle z tym czuła i chyba raczej zostanę. Zobaczymy jeszcze co po dzisiejszym dniu. Kiedy ta operacja i w ogóle.Najlepiej to może niech Adam sam zdecyduje czy jesteście mu potrzebne teraz czy nie ale myślę,że cokolwiek powie to i tak lepiej dla niego jak byście zostały w domu.
tez tak kiedyś uważałam, ale koszty Pampersów trochę mnie przerosły jak się Kinga urodziła. Fakt Pampersy są takie mięciutkie, inne takie nie są. Ale mimo wszystko dada są fajne, i ze względu na jakość i na cenęa dla mnie żadne nie przebiją Pampersów. Hagisy też takie sobie. Tylko super promocja mogłaby mnie skusić żeby je kupić.
Ja lubie próbować nowe rzeczy więc kupię Dadę żeby mieć własne zdanie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość