witam sie i ja z poranną
u nas nocka taka sobie-Mirek ostatnio robi pobudki w nocy
ide sie ubrac i co kuic do jedzenia
narazie
Iwona ja mam dokładnie tak samo Norbert ostatnio przed 20 chodzi spać i ja mogłabym też wcześniej się położyć, ale zawsze a to film czy serial w TV leci, a to na necie jeszcze popatrzę i chodzę spać 23-0Majunia spi ja padam ale wlacze sobie jakis filmik na tym wlasnie polega moj problem zamiast isc spac tak jak majka to siedze a potem narzekam ze niewyspana chodze
No do mnie też!!A właśnie Renia do mnie tez możesz wysłać
No jak dla mnie to pobudka o 4.00 to troche wczesnie, przewaznie spi do 6.00/6.30.... i cala noc w lozeczku oczywsicieGosiu ja bym chyba z łózka z wrażenia spadła jak by mi moje dziecko tak ładnie noc przespało
Renia i do mniekaska28 napisał/a:
A właśnie Renia do mnie tez możesz wysłać
No do mnie też!!
U mnie była taka kwestia, że Norbert właśnie z łyżeczki nie chciał jeść tylko z butelki. Doszło do tego, że nawet obiadków nie jadł ani owocków (choć z butli zupkę pewnie by wciągnął). Starałam się nie dawać mu butelki i łyżeczkę podtykałam. Teraz po powrocie z Polski zaczął znów jeść ładnie z łyżeczki obiadki i nawet kaszki, deserki .Pisałam wam że Kamil nie chce jeść mi kaszki na gęsto w dzien dziś wyprubowałam inny sposób zrobiłam mu kaszke do wypicia przez smoczek taką na pół płynno w butelce i słuchajcie szok wszystko wypił całe 180ml. Wziełam go narączki usiadłam na fotel on się przytulił ogladał bajki i wcinał tak spokojnie lezał i jadł ze nie mogłam uwierzyc .
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość