u nas nocka taka sobie-Mirek ostatnio robi pobudki w nocy
ide sie ubrac i co kuic do jedzenia
narazie
Iwona ja mam dokładnie tak samoMajunia spi ja padam ale wlacze sobie jakis filmik na tym wlasnie polega moj problem zamiast isc spac tak jak majka to siedze a potem narzekam ze niewyspana chodze
No do mnie też!!A właśnie Renia do mnie tez możesz wysłać
No jak dla mnie to pobudka o 4.00 to troche wczesnie, przewaznie spi do 6.00/6.30....Gosiu ja bym chyba z łózka z wrażenia spadła jak by mi moje dziecko tak ładnie noc przespało
Renia i do mniekaska28 napisał/a:
A właśnie Renia do mnie tez możesz wysłać
No do mnie też!!![]()
U mnie była taka kwestia, że Norbert właśnie z łyżeczki nie chciał jeść tylko z butelki. Doszło do tego, że nawet obiadków nie jadł ani owocków (choć z butli zupkę pewnie by wciągnął). Starałam się nie dawać mu butelki i łyżeczkę podtykałam. Teraz po powrocie z Polski zaczął znów jeść ładnie z łyżeczki obiadki i nawet kaszki, deserkiPisałam wam że Kamil nie chce jeść mi kaszki na gęsto w dzien dziś wyprubowałam inny sposób zrobiłam mu kaszke do wypicia przez smoczek taką na pół płynno w butelce i słuchajcie szokwszystko wypił całe 180ml. Wziełam go narączki usiadłam na fotel on się przytulił ogladał bajki i wcinał tak spokojnie lezał i jadł ze nie mogłam uwierzyc
.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości