Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 15:49

Gie, o kurcze.. to nie mam pojecia czemu tak Ci sie zrobilo i czy to minie :ico_noniewiem: pytalas swojego gina? albo jakiegos innego lekarza?

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 16:04

Gie jeżeli chodzi o te piersi to shoo ma rację - powinnaś się skontaktować z jakimś lekarzem.
Co do blizny to faktycznie estetyczna i w ogóle nie widać po Tobie że byłaś w ciąży, a ja mam taką piłkę przed sobą :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: i taką zwiotczałą i w rozstępach - załamana jestem z tego tytułu :ico_placzek:

:ico_tort: dla Zuzki :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 20:37

Dziewczyny, ja sie wybieram do swojej ginki w najblizszy wtorek, wiec pokaze jej te piersi...
fakt, ze czesciej karmie Zuzie ta wieksza i byc moze to jest tylko powodem, a jak przestane juz karmic, to i ta wieszka znowu sie zmniejszy...

ale to jest straszne, bo ta wieksza jest takich rozmiarow jak przed ciaza, a ta prawa zmniejszyla sie okrutnie... boje sie, ze albo zostana mi takie nierowne, albo ta wieksza tez sie zrobi taka malutka jak prawa, a wtedy prawie nie bede miala piersi :(

MARGARITA - pod zadnym pozorem nie zwiekszaj dziurek w smoczkach od butelek, bo dziecko moze sie zakrztusic!!! Na opakowaniu kazdej butelki jest taka informacja!!! Poza tym - smoczki sa dopasowane do wieku dziecka...
A dziecko ma troche pracowac podczas jedzenia...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 20:45

Gie, jeżeli chcesz miec ladne piersi wtedy gdy przestaniesz karmić to już teraz smaruj piersi balsamami ujędrniającymi - efekt murowany, a przed każdym karmieniem czyść brodawki.

Ok - nic nie bedę robić z tymi smoczkami.

Kolorowych snów kobietki

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 23:15

Obrazek dla dwumiesięcznej Zuzi
i Obrazek dla także mojej dwumiesięcznej Paulinki

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 paź 2008, 09:33

dzien dobry bobry :-D

:ico_tort: dla Paulinki :-)

:ico_tort: i dla Zuzi :-)

duze juz te nasze dzieciaczki..

a u nas dzisiaj sztorm na morzu, fale sa tak duze, ze teraz siedzimy z A. przy oknie i obstawiamy, ktora lodz pojdzie pierwsza pod wode...
do tego wielkie tankowce cos niebezpiecznie zblizaja sie do walu ochronnego... i jak taki rabnie w brzeg, to wszystko wycieknie :ico_szoking:
miejmy nadzieje, ze ten wiatr ustanie, bo nie wyglada to ciekawie :ico_chory:

a no i przez to chyba spedzimy kolejny dzien w domku.. bo za bardzo wieje, zeby z malym wyjsc... chociaz cieplo jest (22 stopnie).

zajrze pozniej :-) papa

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

11 paź 2008, 11:05

Gie, Blizna czasem zjasnieje i nie bedzie prawie widac...tez mam taka po operacji :ico_oczko: A piersi..kurcze faktycznie jest duza roznica w wielkosci...oby wszystko wrocilo do normy :ico_sorki:

No i oczywiscie wielki :ico_tort: dla naszych 2 miesieczniakow... :ico_brawa_01: Zuzi i Paulinki....
Moja Emilka jutro skonczy 2 miesiace i bedzie ochrzczona .... :ico_brawa_01:

CZY wasze maluchy juz zaczynaja sie ślinić? I wpychac piąstki do buzi????
Kurcze czyzby to już na ząbki?Fakt moj pierwszy syn dostal pierwszego zeba w wieku 3 miesiecy,drugi 3,5...wiec calkiem mozliwe :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-11, 11:07 ]
A moj suwaczek juz dzisiaj pokazuje ze Emilka ma 2 miesiace :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 paź 2008, 12:25

CZY wasze maluchy juz zaczynaja sie ślinić? I wpychac piąstki do buzi????
majka też tak robi :ico_szoking:
A jak sprawdzić czy idą dziecku ząbki???

[ Dodano: 2008-10-11, 12:25 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla dziewczynek :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 paź 2008, 14:24

moj maly tez tak robi, ale to chyba nie na zabki... piastki pcha do buzi jak jest glodny, a ze slinieniem sie, to troszke wiecej niz wczesniej, ale zaden slinotok.. wiec u nas to jeszcze chyba nic nie znaczy :ico_noniewiem:

margarita83, widzialam usmiechy Twojej Majki na n-k, pierwsza klasa :-)

ja dzisiaj opstrykalam Jasperka jak podnosil glowke, ciagle szukam tego *^&^%*^& kabla, zeby moc wrzucac fotki na kompa.. chyba mnie szlag trafi :ico_olaboga:

ale dzisiaj mnie spanie wzielo, wstalam o 8, a praktycznie dopiero teraz sie obudzilam.. wczesniej taka nieprzytomna chodzilam, nawet 2 kawy nie pomogly :ico_noniewiem:
dopiero porzadna drzemka mnie orzezwila i zaczynam dzien :-D
ktora to godzine mamy ? 14:25? :-D hehe

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2008, 08:36

witam i ja :)

ja mam codziennie pobudki ok. 5:30-6:00 i potem jest już raczej albo tylko przysypianie, albo trzeba wstać...

ale nie mogę narzekać, bo mała przesypia większość nocy bez pobudek... wczoraj usneła ok. 22:00 i obudziła się dopiero o 5:30, czyli 7,5 godziny przespane ciurkiem, więc nawet jak Pan wstaje rano do pracy, to budzi się najpierwszy i nie musi spać w innym pokoju :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Zamówiliśmy nowe mebelki do dużego pokoju, będą za jakieś 2 tygodnie, a większości starych juz sie pozbylismy, wiec niezly sie teraz zrobil luzik...

pokaze Wam, są ładne i tanie :)

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=448040838

mam nadzieje, ze nie bedzie z nimi zadnego problemu tak, jak z notebookiem, bo tego juz bym nie zniosla...

co do ślinienia i wpychania rączek do buzi - moja też tak robi, ale tylko jak jest glodna albo wypadnie jej smok, wiec to raczej nie na zabki, bo chyba za wczesnie na zabkowanie, chociaz roznie to bywa...

dziekuje za zyczenia dla Zuzi :)

JAGNA - dzisiaj zyczenia dla Twojej Emilki :) Macie dzis wazny dzien :) Czekamy na fotki :) A ja mam pytanko - ile zaplacilas za ubranko do chrztu?? Ciekawa jestem ile takie rzeczy kosztuje mniej wiecej... moze sprawdze na allegro... :ico_noniewiem:

We wtorek planuje wreszcie pojechac do W-wydo mojej ginki... Te piersi tez jej pokaze, zobaczymy co ona na to...
No i musze sie zapytac co z moja szczepionka przeciwko wirusowi HPV, bo dostalam w zeszlym roku pierwsza dawke, a potem zaszlam w ciaze... miala mi nie przepasc, oby!!!!!

stawiam kawkę (ja mam Inkę) i ide się umyc dopoki Zuzia nie marudzi :)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”