WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA WSZYSTKICH WRZEśNIOWYCH MAMUSIEK I MAłYCH KOBIETEK
esli moge ci dac rade, to nakupuj sobie lekow w aptece bo z tym w uk i tutaj tez.
tak tez zrobie, kompletuje juz liste do apteki. i napisz koniecznie jeszcze jakie inne leki bierzesz oprocz tych co wymienilas

wiesz ze ja jestem przewrazliwiona i wlasnie tej opieki medycznej w UK obawiam sie najbardziej

ale wierze ze bedzie dobrze, bedzie juz maj, cieplo wiec nam nadzieje ze chorobska beda od nas daleko a szczegolnie daleko od Szymona
Na razie jezdzimy tylko po pokojach ale dzis mam w planach juz prawdziwy spacerek
fotki superowe, i Olek w tym wozku tez jakis taki wielki

normalnie jak ogladam te nasze dzieci to mam wrazenie ze one z rodznika 2006

heh
przyszlo mu wezwanie zeby sie stawić, ma byc w poniedzialek na 9.00
mam nadzieje ze wszystko załatwicie pozytywnie i bede trzymala mocno kciuki za to
ULAMISIULA szkoda że Twoi rodzice sie tak głupio zachwali w stosunku do was i Benia, ale coz nic na siłe.... napewno jeszcze bede załowac.
widac ze jestescie szczesliwa rodzinka i wazne ze Benio ma choc dwoch ale prawdziwych, kochajacych dziadków
wczoraj juz nie zajrzałam, bo ten dzien byl rzeczywiscie wypełniony na maxa
rano do pediatry, z siusiakiem na razie nic nie robimy, powiedziala zeby naciagac to skorke stanowczo i nie bac sie tego, wspomniala ze zabiegi na stulejkach robia dopiero chlopcom w wieku 3 lat a wczesniej sie uwaza ze stulejka jes fizjolopgiczna, nie wiem na ile w tym prawdy bo mam ograniczone zaufanie do tej lekarki, ale najwazniejsze ze na siusiaku nie ma zadnego stanu zapalnego no i ze małego nie boli to naciąganie..ehhh
pozniej pojechalam na zakupki, kupilam pampersy, ale wkurzylam sie bo okazalo sie ze w promocji nie ma rozm. 4 i kupilam 4+, w sumie sie wielkoscia prawie nie roznia, ale jest ich mniej w paczce i mialam dylemat czy kupowac je czy nie, no ale w koncu kupilam... nooo i te do pieluch byly chusteczki nawilzane gratis, ale ja jakas zakrecona wzielam paczke pieluch bez chusteczek a zorientowalam sie dopiero przy samochodzie wiec musialam spowrotem do sklepu zeby mi wymienili..uffff na dodatek Szymon mi wtedy zaczal marudzic

ale jakos dalam rade
jak wrocilam z zakupow to jeszcze szybko na spacerek bo pogoda suuuper, normalnie prawdziwa wiosna

tylko czekam jeszcze na wyzsze temp.
a na 15.00 do dentysty, bylo ok bo nic nie bolalo, na razie mam załozone lekarstwo i jak nie bedzie bolal to za 2 tyg. na zalozenie plomby a jak zacznie bolec to czeka mnie leczenie kanałowe

cokolwiek to znaczy to juz sie boje bo jeszcze nie leczylam kanalowo zebow
nooo a na sam koniec przyszla do mnie po poludniu kuzynka z synkiem i mezem i posiedzielismy troche, meżulce pogadaly o samochodach i sie cos zgadali ze chcieliby kupic od nas samochod jak my bedziemy wyjezdzac do UK, no wiec maja sie zastanowic do jutra i dac nam znac bo w poniedzialek mamy zamiar go na allegro wystawic
noo to chyba tyle, troche sie rozpisalam, ale przynajmniej macie opis calego mojego wczorajszego dnia