Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 paź 2008, 19:55

hej lasencje,
ja nie mam nawet czasu zeby do was zagladac :ico_placzek:
tak to jest przy dwojce dzieci.
napisze po krotce,porod ekspres,maz nie zdazyl dojechac hehe,sama dalam rade.jak znajde wiecej czasu to wiecej napisze.
dziekuje martus za wateczek :-)
zircagratuluje kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ale te wasze szkraby cudowne
Obrazek

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

09 paź 2008, 22:49

:ico_brawa_01: my juz po spacerku :ico_brawa_01: miszka :ico_sorki: mialas racje nakarmilam ja bach do wozka i nic nie ryczala :ico_sorki: dsopiero oczka otworzyla jak do domu wrocilysmy :ico_sorki:
teraz wisi mi u cyca i kupke robi :-D
polozn wlasnie wylazla :ico_sorki: mala ma juz 160 wiecej niz waga urodzeniowa :ico_brawa_01: bedziemy miec pulpecika :ico_brawa_01: mam jakies skoksowane mleko od tego jedzenia w ciazy :ico_oczko:
oczko juz lepiej :ico_sorki:
co tam u Was dziewczynki... :-)
,
Marta piszesz że twoja niunia przytyła 160g w ciągu tygodnia,i bedzie pulpecik,a mój Nicolas 400g w ciągu tygodnia to co ja bede miała! :ico_olaboga: :ico_oczko: ogromnego pulpecika! :ico_noniewiem:
moj niuniuś smacznie śpi,córcia zresztą też!!! i ja zaraz idę póki mały śpi to i ja sie jeszcze wyspie :ico_brawa_01: dobranoc dziewczynki spokojnej nocki i przespanej w miare!!!

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 11:27

sarenka :ico_brawa_01: witaj z nami :ico_brawa_01: poprosimy fotke JUNIORKA :ico_brawa_01:
ech widze ze Was jeszcze nie bylo :ico_noniewiem: wiecie co tyle sie zmienilo od kiedy Iga sie urodzila ze sama jestem w szoku-zupelnie inne zycie-na nic nie ma czasu -dziwnie ciagle tak na kogos zerkac czy spi czy mu dobrze czy cos nie boli-ciagle martwienie sie :ico_noniewiem: chyba dopiero teraz zaczynam rozumiec ze dziecko wszystko zmienia...

Awatar użytkownika
Agusia1982

10 paź 2008, 16:23

witam! a ja juz sama z dziećmi,mój mąż bedzie dopiero w środe wieczorem :ico_placzek: :ico_placzek: a mnie czeka tyle samotnych dni! no wsumie nie samotnych bo jestem z dwójką dzieci!!! synuś śpi,Natusia rysuje a ja mam chwile wolnego,maly chyba ma problemy z kupką,albo miał,bo juz zrobił troche,ale rano strasznie się prężył,biedny a ja nie wiedziałam jak mam mu pomóc,masowałam mu brzuszek to troche pomaga,i potem przeszło,troche zrobił,zastanawiam sie czy przy cycku mozna np.podac herbatke z kopru włoskiego? wiem ze przy sztucznym karmieniu sie dopaja,a nie wiem czy mogo mu podac ta herbatke żebym potem nie miała problemu z cyckiem :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 16:41

Agusie1982moja tez ciagle ma cos z brzuszkiem albo kupka albo gazy :ico_olaboga: ale dzis bylismy z Marcinem prywatnie u lekarza w PUPIE i ona nie kazala nic jej narazie dawac-mowi ze za mala :ico_noniewiem:
dodatkowo zbadala ja cala i sie okazalo ze ma miesien w brzuszku jakis duzy :ico_placzek: duzo noworodkow tak ma ale ja zaczynaja wymiotowac i to duzo-od wlasnie tego czegos to wtedy konieczna jest operacja :ico_placzek:
boze narazie mi Igusia ani razu nie wymiotowala :ico_sorki: ja bym nie zniosla jakby ona musiala miec jakas operacje :ico_placzek: takie malenstwo
ta lekarka mowila ze najczasciej jest wszystko ok :ico_sorki: modla sie aby i jej nic nie bylo

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 17:43

czesc dziewczynki jak sie czujecie ja dzis tak spalam ze obudzilam sie z oczami czerwonymi jak krolik :ico_szoking: moj maly tez ma ciagle problem z kupka prezy sie robi czerwony i czasem placze juz sama nie wiem ma zadkie kupki wiec co to jest????tez mysle o herbatce z kopru albo rumianku ale poczekam jeszcze tydzien bo to chyba od 1 miesiaca mozna podawac :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
sarenka, witaj z powrotem czekamy na zdjecie synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dodatkowo zbadala ja cala i sie okazalo ze ma miesien w brzuszku jakis duzy duzo noworodkow tak ma ale ja zaczynaja wymiotowac i to duzo-od wlasnie tego czegos to wtedy konieczna jest operacja
jejku a jak moj tez ma jakis miesen mi lekarka nic nie mowila, on nie wymiotuje tylko mu sie ulewa :ico_noniewiem: ,a moze przez to go boli jak kupke robi :ico_placzek: :ico_placzek: ja do lekarza ide dopiero za tydzien w poniedzialek , polozna juz nie przyjdzie dopiero w trzecim miesiacu :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ta lekarka mowila ze najczasciej jest wszystko ok modla sie aby i jej nic nie bylo
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

dziewczyny super fotki dzieciaczkow rosna w oczach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moja mam w nocy wyjeżdża i mi smutno :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 17:49

Adia26 :ico_brawa_01: super foteczka w podpisie :ico_brawa_01:
jejku a jak moj tez ma jakis miesen mi lekarka nic nie mowila
wiesz co a to widzialam juz golym okim na srodku brzuszka takie tward ale idiotka mysalam ze noworodki tak maja-zreszta w szpitalu mi nic nie powiedziel jak sie urodzila-polozna tez nic :ico_placzek: boje sie o nia bardzo

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 17:51

chyba dopiero teraz zaczynam rozumiec ze dziecko wszystko zmienia...
to nie jestem sama :ico_noniewiem: :ico_sorki: no nic ide maly wlasnie sie obudzil a mi az cycki spuchly :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-10, 18:22 ]
wiesz co a to widzialam juz golym okim na srodku brzuszka takie tward ale idiotka mysalam
moj ma miekki brzuszek :ico_sorki: :ico_sorki: bedzie dobrze skoro lekarka mowila ze to przechodzi i wiele dzieci tak ma a iga nie wymiotuje :ico_sorki: :ico_sorki:
Adia26 super foteczka w podpisie
dziekuje
normalnie nie moge sie opanowac caly czas robie fotki i wklejam gdzie sie da :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

10 paź 2008, 18:59

tez mysle o herbatce z kopru albo rumianku ale poczekam jeszcze tydzien bo to chyba od 1 miesiaca mozna podawac
ja podaje od 2 tygodni,tylko slabiutkie i tak z 15-20 ml.i jest lepiej :ico_brawa_01: mama mi kazala i dobrze ze posluchalam bo juz nie potrzebujemy infacolu :ico_brawa_01:
sarenka,
-nareszcie jestes :ico_sorki: szybciutko pokazuj swoje malenstwo!
boje sie o nia bardzo
nic sie nie martw Martus,wszystko bedzie dobrze kochana!

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 20:48

ja podaje od 2 tygodni,tylko slabiutkie i tak z 15-20 ml.i jest lepiej mama mi kazala i dobrze ze posluchalam bo juz nie potrzebujemy infacolu
taki normalny rumianek tak :ico_noniewiem:
ostatnio mam jakes zawieszki....
to nie jestem sama
:ico_noniewiem: nie nie ja sie dolanczm do grona :ico_noniewiem:
Miszkato mala ci pije ladnie i z cyca i butli :ico_brawa_01: to masz dobrze :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”