Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 13:38

Dzsiaj, z siostrą, jadę do domu na weekendzik :) przejdę się do dentysty, może na usg ;) no i do kina, hehe :)) i wannie sobie poleże....tutaj tylko prysznic mamy;/ podróż jest krótka, niecałe 650km, więc wysiedzę te 6-7 godzin :)
teraz tylko czekam aż siostra z pracy wróci i w drogę.... :) do mojego psiaczka kochanego jadę :) :) :)
no to fajny weekend sie zapowiada :-D
nie zapomnij powiedzieć dla dentysty, ze jestes :ico_ciezarowka:
spokojnej podróży życzę i udanego weekendu :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-10-10, 13:41 ]
Beatris ja uwielbiam wannę nie wyobrażam sobie, zeby jej nie było w moim domku, będe musiała kupić, uwielbiam leżeć w niej 2 godziny w pianie :-D , ale sie rozmarzyłam, niestety teraz mamy tylko prysznic i muszę brać prysznic, ale ogólnie od poniedziałku do piątku prysznic ok , ale w sobotę koniecznie wanna :-D

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

10 paź 2008, 14:10

czesc
u mnie ze zdrówkiem w kratkę jeden dzień lepiej drugi gorzej no ale od środy łykam leki polecone przez lekarza wiec może będzie lepiej

wczoraj chciałam umówić nas na usg3d na przyszły tydzień a tu wszędzie terminy na listopad :ico_szoking: az mi sie przykro zrobiło wiec zadzwoniłam do mojej kolezanki gdzie ona robila i dala mi namiar na ta jej klinike ale od 15 do 19 próbowałam sie tam co 10 minut dodzwonic i nikt nie odbierał juz myslałam ze zwariuje i znaalzłam ich stronke w necie i nr na komórke do tego lekarza co robi usg ale on też nie odbierał a za którymś razem było zajęte, noi w koncu on do mnie oddzwonił
i udało sie :ico_brawa_01: idziemy w poniedziałek popołudniu :-D

[ Dodano: 2008-10-10, 15:12 ]
manenka gratuluje zakupu piekny dom i super ogrodek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja po wizycie u ginki, mam kiepską morfologię, musze więcej mięska i rybek, mniej słodyczy - konkretnie z żelazem kiepsko
ja tez od ostatniej wizyty łykam żelazo

[ Dodano: 2008-10-10, 15:15 ]
a wiecie że ja jakoś nie kąpie się w ciąży tylko prysznic? może dlatego że kąpiele lubie dośc ciepłe i w poprzedniej ciązy mi nie zalecali i jakoś sie przyzwyczaiłam do myśli że w :ico_ciezarowka: lepszy prysznic, a Wy kąpiecie się czy prysznic raczej??
ja też uwielbiam ciepłe kąpiele a czyałam ze w ciązy są nie wskazane wiec biore prysznic ale czasami jak juz mnie najdzie ochota nie do wytrzyamnia to leje wode do wanny a mój P sprawdza żeby woda nie była za gorąca i cały czas mnie pilnuje :-)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 15:37

Ragazza555, zdrowiej kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
to pochwal się swoim maluchem w poniedziałek :-D
ale masz dobrego męża pilnuje cię :-D dobry chłopak :-D

Beatris :-D a ty czemu jeszcze nam nie pokazałaś zdjecia z USG?? :ico_nienie:
my pamiętamy o tym :-D

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

10 paź 2008, 16:18

hej
spiesze wam powiedziec ze w niedziele podpisujemy umowe o mieszkanie no i babka sie zgodzila na wniesienie naszych mebli.
Beatris60 no wiec zdjatka beda tylko pozniej bo na razie to w przyszly weekend mamy tam malowac i dopiero wnosic meble. to jak juz beda na mieszkaniu to wtedy cykne fotki.
mi na odwrot wyszly zamiast kiepskiej morfologii to bakterie w moczu i mam zapalenie pecherza. musialo mnie przewiac albo siadlam na zimnym nie wiem ale strasznie mnie boli jak ide siku i latam co 10 minut :ico_olaboga:
zdziwilam sie tez ze ci ginka powiedziala ze za duzo przytylas.ja przez ten ostatni miesiac przytylam dokladnie 2.10 i moja ginka powiedziala ze to idealnie. zreszta i tak nigdzie nie tyje tylko sam brzuszek mi rosnie.
niktusia udanego weekendu zycze. sama mam pieska i wiem co znaczy rozlaka z nim. jak wyjechalam za granice do pracy to strasznie mi sie esknilo za moja Sonieczka kochana. uwielbiam wszystkie psinki :-D
ja uwielbiam wannę nie wyobrażam sobie, zeby jej nie było w moim domku, będe musiała kupić, uwielbiam leżeć w niej 2 godziny w pianie
no a ja wole prysznic. w domku mam wanne wiec nie mam wyboru,ale z myciem u mnie generalnie jest tak ze im szybciej tym lepiej. wiesz ciach mach i po klopocie...
zreszta mama mnie opieprzyla jak na poczatku weszlam do za goracej wody bo ponoc mozna nawet poronic :ico_szoking:
u mnie ze zdrówkiem w kratkę jeden dzień lepiej drugi gorzej no ale od środy łykam leki polecone przez lekarza wiec może będzie lepiej
no miejmy nadzieje ze ci w koncu przejdzie... ja tez sie zapytalam ginki co moge brac na przeziebienie i przepisala mi tran w kapsulkach, rutinoscorbin i wapno pic. no i jeszcze sama od siebie to codziennie wypijam actimel tak profilaktycznie. boje sie ze zachoruje bo ja straszna chorowitka jestem a jeszcze w zime to juz chyba by bylo lepiej jak bym nosa zza koldry nie wyhylala... :ico_olaboga:
jak juz mnie najdzie ochota nie do wytrzyamnia to leje wode do wanny a mój P sprawdza żeby woda nie była za gorąca i cały czas mnie pilnuje
to tak cie twoj maz pilnuje jak mnie moja mama. hihi jeszcze mama bo w sumie na razie nie bardzo mamy sie gdzie podziac...

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

10 paź 2008, 20:17

hej dziewczynki my niedawno wrocilismy z podórzy poslubnej...ciezko znowu sie przestawić na szarą rzeczywistość..nie uda mi sie pewnie nadrobić wszystkiego co napisałyscie ale jak pozwolicie będę do WAs zagladac :-D :-D pozdrawiam

Awatar użytkownika
jedwabna

11 paź 2008, 12:01

hej hej
ja wlasnie wrocilam z jazdy. normalnie jestem z siebie dumna bo dobrze mi idzie nawet. :-D :-D :-D
Marcia77 nie zagladaj tylko pisz z nami codziennie. im wiecej nas tym lepiej i weselej :ico_haha_01:
pochwal sie gdzie byliscie w tej podrozy. my niestety tez mielismy jechac ale dalismy sobie spokoj bo kasa nam teraz bedzie wyjatkowo potrzebna. nie dosc ze dzidzi w drodze to jeszcze zmieniamy mieszkanie teraz.
na kiedy masz wogole termin porodu? no i tak wogole to wlasnie znalazla sie pierwsza dziewczynka. bo ja, manenka i Beatris mamy chlopakow. jeszcze nie wiadomo co bedzie u Ragazzy no ale jak ty juz wiesz to jest pierwsza dzieczynka. gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak sie czujesz? pozdrawiam :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2008, 19:26

cześć dziewczyny
dopiero zajrzałam bo jakoś czasu wcześniej nie było :-D
a dziś to wstałam o 12.15 :ico_szoking: , potem :ico_obiadek: , zakupy, :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_prasowanko: :ico_odkurzanie: i znowu :ico_obiadek: no i w końcu wolne :-D
spiesze wam powiedziec ze w niedziele podpisujemy umowe o mieszkanie no i babka sie zgodzila na wniesienie naszych mebli.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:509: :509: :509: :509: :509:
jak się wprowadzicie to koniecznie prosimy o fotki :-D
ja wlasnie wrocilam z jazdy. normalnie jestem z siebie dumna bo dobrze mi idzie nawet. :-D :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
my też jesteśmy z ciebie dumni :-D :-D :-D
hej dziewczynki my niedawno wrocilismy z podórzy poslubnej...
prosimy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: o fotki z wesela i podróży :-D
:-D :-D
Marcia77 nie zagladaj tylko pisz z nami codziennie. im wiecej nas tym lepiej i weselej :ico_haha_01:
zgadzam się :-D :-D :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

12 paź 2008, 10:12

Marcia witamy z powrotem, czekamy na fotki i zgadzam sie z dziewczynami - pisz codziennie a nie zaglądaj tylko :-)

fotki mam już w aparacie, zgram w końcu na pewno tylko wiecie jak to jest, uwale sie z kawą i śnaidankiem zwykle przed kompem i jak pomy,śle że mam iść kabla szukać do aparatu i zgrywać to myśle później i dlatego to trwa, ale w końcu wkleje :ico_haha_01:

jedwabna super że z mieszkankiem po Waszej myśli sie ułożyło, za prawko trzymam kciuki bo zwłaszcza z dzieckiem to ułatwia życie, człowiek nie jest od męża uzależniony z zakupami, wizytami u lekarza itd.

u mnie średnio fajnie, z mężem pokłóceni i przyznaję wina moja :ico_wstydzioch: ale obraził sie jak panna na wydaniu i do dzis mi mo przeprosin ma muchy w nosie których mam powoli dość.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

12 paź 2008, 13:34

hej dziewczynki od pon bede regularnie pisac obiecuje..bo dzis mam gosci.. :-D
W podrozy bylismy w Turcji..było super..ciepełko, morze, plaża..czulam sie super prawie wogóle nie odczuwałm ze jestem w ciazy..ale tak jest odpukać od poczatku..
teraz wstawie Wam pare fotek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-10-12, 13:37 ]
mnie średnio fajnie, z mężem pokłóceni i przyznaję wina moja
no to moj tez taka księzniczka czasmi jest ale ja nie cierpie takich sytucaji i staje na glowie zeby go tylko rozkecic i zeby sie odbraził..no ale czasmi jest ciężżko...zwłaszcza w naszym stanie jest to przykre.. :ico_placzek:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

12 paź 2008, 18:30

nie cierpie takich sytucaji i staje na glowie zeby go tylko rozkecic i zeby sie odbraził..
właśnie to mnie irytuje, że jak ja sie obrażę, to on czeka aż mi przejdzie ale nie wpływa to na niego jakoś negatywnie, a na mnie to działa strasznie, jestem wtedy zła na wszystko i wszystkich i tylko myśle żeby już ok między nami było...

na szczęście już ok, cały dzień byliśmy na grzybach, było fajnie, potem do knajpki na obiadek, także spoko :ico_oczko:
bylismy w Turcji..było super..ciepełko, morze, plaża..czulam sie super
no to rewelacja, zemsta Faraona Was nie dopadła? mnie i w Turcji i w Egipcie niestety ta przykra dolegliwośc nie ominęła...

a zdjęcia super, widać szczęście w pełni, pogoda piękna, plaża, morze - ale najważniejsze te Wasze uśmiechy :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”