eSKa
4000 - letni staruszek

07 mar 2008, 17:44

ostatnio myslalam o Dagmarze..
Ja tez sie nad tym zastanawialam, przeglądałam naszą liste na pierwszej stronie i myślałam tez o Gosiperełce ona tez biedna ciężko miała, ciekawe jak sobie radzi, kasiorex też nie zagląda.

[ Dodano: 2008-03-07, 16:46 ]
mam cala taka scianke, oddziela prysznic od reszty lazienki
:-D :-D to dobre bo ja planuje remont łazienki i własnie takie coś mi chodzi po głowie już powoli nastawiam męża, czyli masz taką kabine rogową ze scianką z luksferów tak?? I mówisz cięzkie mycie hmmm :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-03-07, 16:48 ]
tez sie przeprowadzilam i zdjec nowego mieszkanka nie dalam wiec sie poprawie, jesli chcecie
baaa głupie pytanie, jasne że chcemy. A ja zaraz wam pokaże Olka w nowym wozie :D

[ Dodano: 2008-03-07, 16:48 ]
tez sie przeprowadzilam i zdjec nowego mieszkanka nie dalam wiec sie poprawie, jesli chcecie
baaa głupie pytanie, jasne że chcemy. A ja zaraz wam pokaże Olka w nowym wozie :D

[ Dodano: 2008-03-07, 16:50 ]

[ Dodano: 2008-03-07, 16:50 ]
No pięknie albo ja podwójnie widze, albo wysłałam dwa razy to samo :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-03-07, 16:52 ]
to ja faktycznie źle widze :-D :-D wcale tego dwa razy nie wysłałam :ico_smiechbig: tylko trzy

[ Dodano: 2008-03-07, 17:20 ]
Olus w swojej nowej bryce

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2008, 00:28

o kurcze, ale ruch ;-) ja usprawiedliwiona, tik-tak mi nie dzialal :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2008, 09:39

Śpiochy :-D
eSKa, Oluś jak urodzony w tej bryce- super mu pasuje! Wozeczek bardzo ładny i lepiej wygląda na Twoich fotkach!

Ja tylko na moment, bo jedziemy do mamy i do babci, więc pewno będę wieczorkiem. Miłego dnia! I wszystkiego NAJLEPSZEGO KOBIETKI :ico_prezent:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

08 mar 2008, 09:53

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA WSZYSTKICH WRZEśNIOWYCH MAMUSIEK I MAłYCH KOBIETEK Obrazek

esli moge ci dac rade, to nakupuj sobie lekow w aptece bo z tym w uk i tutaj tez.

tak tez zrobie, kompletuje juz liste do apteki. i napisz koniecznie jeszcze jakie inne leki bierzesz oprocz tych co wymienilas :ico_sorki: wiesz ze ja jestem przewrazliwiona i wlasnie tej opieki medycznej w UK obawiam sie najbardziej :ico_olaboga: ale wierze ze bedzie dobrze, bedzie juz maj, cieplo wiec nam nadzieje ze chorobska beda od nas daleko a szczegolnie daleko od Szymona :ico_sorki:

Na razie jezdzimy tylko po pokojach ale dzis mam w planach juz prawdziwy spacerek

fotki superowe, i Olek w tym wozku tez jakis taki wielki :-D normalnie jak ogladam te nasze dzieci to mam wrazenie ze one z rodznika 2006 :ico_haha_01: heh

przyszlo mu wezwanie zeby sie stawić, ma byc w poniedzialek na 9.00 :ico_olaboga:

mam nadzieje ze wszystko załatwicie pozytywnie i bede trzymala mocno kciuki za to

ULAMISIULA szkoda że Twoi rodzice sie tak głupio zachwali w stosunku do was i Benia, ale coz nic na siłe.... napewno jeszcze bede załowac.
widac ze jestescie szczesliwa rodzinka i wazne ze Benio ma choc dwoch ale prawdziwych, kochajacych dziadków :-)

wczoraj juz nie zajrzałam, bo ten dzien byl rzeczywiscie wypełniony na maxa
rano do pediatry, z siusiakiem na razie nic nie robimy, powiedziala zeby naciagac to skorke stanowczo i nie bac sie tego, wspomniala ze zabiegi na stulejkach robia dopiero chlopcom w wieku 3 lat a wczesniej sie uwaza ze stulejka jes fizjolopgiczna, nie wiem na ile w tym prawdy bo mam ograniczone zaufanie do tej lekarki, ale najwazniejsze ze na siusiaku nie ma zadnego stanu zapalnego no i ze małego nie boli to naciąganie..ehhh
pozniej pojechalam na zakupki, kupilam pampersy, ale wkurzylam sie bo okazalo sie ze w promocji nie ma rozm. 4 i kupilam 4+, w sumie sie wielkoscia prawie nie roznia, ale jest ich mniej w paczce i mialam dylemat czy kupowac je czy nie, no ale w koncu kupilam... nooo i te do pieluch byly chusteczki nawilzane gratis, ale ja jakas zakrecona wzielam paczke pieluch bez chusteczek a zorientowalam sie dopiero przy samochodzie wiec musialam spowrotem do sklepu zeby mi wymienili..uffff na dodatek Szymon mi wtedy zaczal marudzic :ico_zly: ale jakos dalam rade :ico_oczko:
jak wrocilam z zakupow to jeszcze szybko na spacerek bo pogoda suuuper, normalnie prawdziwa wiosna :ico_brawa_01: tylko czekam jeszcze na wyzsze temp. :ico_oczko:
a na 15.00 do dentysty, bylo ok bo nic nie bolalo, na razie mam załozone lekarstwo i jak nie bedzie bolal to za 2 tyg. na zalozenie plomby a jak zacznie bolec to czeka mnie leczenie kanałowe :ico_szoking: cokolwiek to znaczy to juz sie boje bo jeszcze nie leczylam kanalowo zebow :ico_noniewiem:
nooo a na sam koniec przyszla do mnie po poludniu kuzynka z synkiem i mezem i posiedzielismy troche, meżulce pogadaly o samochodach i sie cos zgadali ze chcieliby kupic od nas samochod jak my bedziemy wyjezdzac do UK, no wiec maja sie zastanowic do jutra i dac nam znac bo w poniedzialek mamy zamiar go na allegro wystawic :ico_oczko:
noo to chyba tyle, troche sie rozpisalam, ale przynajmniej macie opis calego mojego wczorajszego dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

08 mar 2008, 10:45

cześć Mamusie :-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DUŻYCH I MAŁYCH KOBIETEKObrazek
Ja oczywiście słyszę mama, a nawet Aga
no ja mama nie słyszę ale Aga to cały czas :ico_oczko: :-D
Teściowa to mnóstwo rzeczy jej kupuje
no fajnie :ico_brawa_01: i ja bym się cieszyła :-)
ta imprezka z okazji dnia kobiet
i jak idziesz na nią? jak tak to zdaj relację później i dobrej zabawy :ico_brawa_01:
Taka niewdzieczna praca... leee...
no ale :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: że szorowałaś :-D
w kazdej chwili moze spasc i trzymal sie poduszki :)
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
zdjec nowego mieszkanka nie dalam wiec sie poprawie, jesli chcecie :ico_oczko:
phi pytanie :ico_szoking: dawaj je szybko :-D
Olus w swojej nowej bryce
no super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale jaki dumny :-D :-D :-D
wypełniony na maxa
rano do pediatry,
naciagac to skorke stanowczo i nie bac sie tego,
co lekarz to inaczej :ico_olaboga: mi mówiła, że wogóle nie naciągać, po kąpieli tylko tak leciuteńko :ico_szoking:
bo pogoda suuuper
to tylko u mnie jest tragiczna chyba....cały czas mgła, ponuro i mżawka ..... :ico_noniewiem:
mnie leczenie kanałowe :ico_szoking:
to miejscowo znieczulają zęba, najpierw go zatruwają...później czyszczą kanały i dopiero plomba, a ząb już martwy...ok trzech wizyt na jednego zęba :ico_noniewiem:
my bedziemy wyjezdzac do UK,
ale już niedużo czasu zostało :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

u nas nocka spokojna, tylko rano jak zwykle pobudka :ico_szoking:
Julcia się przeziębiła i Daruś też zaczął kaszleć...dam im syropki wykrztuśne , witaminki i oklepię plecki...może będzie dobrze :-)
Darek tak marudny, że szok, ale zębów nie widać :ico_szoking:
dobra zrobię jakiś porządek i się ogarnę....

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

08 mar 2008, 12:16

Dzien doberk!

Ja tez zycze wszystkim wrzesniowym duzym i malym kobietkom wszystkiego co najlepsze! :ico_prezent:

Ja dostalam juz od mezulca roze, no coz liczylam na cos wiecej :-D

Nocka super, Jasiu na jedzonko obudzil sie o 6.30 i potem zaczal gadac, ale go olalam i pogadal przez 15 minut a potem zasnal i wstalismy o 9.30. Krzysiek robi mi teraz jajecznice :-)

Fotki wrzuce pozniej!

eSKa super zdjecia Olusia. Na tych twoich fotkach ten wozeczek wyglada duzo lepiej niz na tych w internecie, mi podoba sie bardzo! A co do tej scianki to nie jest tragicznie, ale wiesz ja jestem z tego typu narzekajacych. W Norwegii brodziki nie maja prawa bytu :) Po prostu podloga jest pod skosem. U nas akurat jest one zle zrobiony i jak bierzemy prysznic to woda wylatuje na cala lazienke. Na tej sciance osadza sie taki niefajny osad i dosc ciezko go usunac, ale na pewno lepsze to niz takie drzwiczki szklane. Ciezko sie to myje ale plus jest taki ze za bardzo tego nie widac a jak robi sie to regularnie to mozna przezyc :-D A tak wogole to sie mi wanna marzy, bo wanienka coraz mniejsza a jak ja Jasia bede myla pod prysznicem, na razie nie mam wizji :-)

Eve ja mam tutaj tylko polska apteczke. Dla Jasia mam czopki na goraczke i syropki przeciwgoraczkowe, sol morska do nosa i syrop Calcium, a dla nas jakies antybiotyki, cos na biegunke i zaparcia, na zgage, wode utleniona itd. Ciezko wymienic bo tyle tego jest :-D
Julcia się przeziębiła i Daruś też zaczął kaszleć
Kuruj dzieciaczki, kuruj!!

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

08 mar 2008, 12:16

Ok nie jestem w ciaży :ico_brawa_01: Teraz nie mam czasu ale potem napisze wiecej.Pa

Awatar użytkownika
Dominisia

08 mar 2008, 12:24

No i specjalny prezencik dla Was
http://pieknyposlaniec.pl/38342

eSKa
4000 - letni staruszek

08 mar 2008, 13:29

Hej, ja przelotem bo pogoda cudna wiec zmykamy na rodzinny spacerek :ico_brawa_01:
Ja na dzien kobiet zafundowałam sobie wypad na zakupki z mamą i kuzynką, obkupiłam się na maxa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: 2 pary spodni, sweterek, bluzka, majciorki, skarpetki, biustonosz, a moim mężczyznom kupiłam po koszulce żeby im żal nie było :-D
Mąż wczoraj zafundował mi wieczor kabaretowy (w ramach dnia kobiet) :ico_brawa_01: byliśmy na kabarecie Marcina Dańca , uśmiałam się do łez.

No i kobietki świętujcie dziś, wszystkiego naj naj :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-03-08, 12:40 ]
Dominisia super niespodzianka, pozwoliłam sobie wysłac to moim koleżaneczkom :ico_haha_02:

Agnieszka mam nadzieje że u twoich dzieci kaszelek szybko przejdzie i nic gorszego się nie rozwinie.

Eve oj kobieto jak ja cię podziwiam, tyle rzeczy na głowie, a ty tak świetnie dajesz radę. Wy to macie tak jakbyście zaczynali życ na nowo :ico_olaboga:

Ulamisiula a jednak brak okresu nie był spowodowany ciążą :ico_oczko:
A tak wogole to sie mi wanna marzy, bo wanienka coraz mniejsza a jak ja Jasia bede myla pod prysznicem, na razie nie mam wizji
Ja mam ten luksus że w mojej łazience miesci się wanna i kabina z prysznicem ale własnie kabine chce zamienić na ścianki z drzwiczkami.
Ja dostalam juz od mezulca roze, no coz liczylam na cos wiecej
Mój teraz własnie gdzies wybył ciekawe z czym wróci :ico_oczko: bo też jeszcze na coś licze :-D
u nas nocka spokojna, tylko rano jak zwykle pobudka
U nas też nocki spokojniutkie ostatnio, a pobudka przeważnie ok 7.30, oczywiscie dzis jak ja musialam wczesnie wstać z powodu zakupów to Olo pozwolił męzusiowi wyspać sie do 9.15 :ico_szoking: Męskie układy :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Dominisia

08 mar 2008, 15:05

eSKa oj fajna niespodzianka, ten kabarecik! No i zakupki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A ja sie przyznam ze ostatnio wcisnelam sie w te gacie co sobie za male kupilam, co prawda ciasne sa, ale je zapielam a to sukces :ico_wstydzioch:

Ulamisiula a jakos tak sobie juz zakodowalam ze Ty znowu 2 w 1 :-D I tak mi jakos zal, chociaz gdyby mi sie teraz przytrafilo to chyba nie bylabym bardzo szczesliwa, przynajmniej na poczatku...

No i teraz fotki, tylko nie zwracac uwagi na balagan
na poczatek Jasiu jak siada
Obrazek
Obrazek
Wiec teraz lazienka
Obrazek
Z tego miejsca do was klikam, brak komputerka bo akurat byl w salonie
Obrazek
Nasza sypialnia
Obrazek
Tarasik
Obrazek