mialas obawy o ciaze,wiec dlatego tak z zartem napisalam :D
a co do mojej nadwagi to musze,nie wchodze w swoje stare spodnie
najgorzej,ze do jest od bioder do pasa,tam gdzie ciaza daje najbardziej popalic
pozostala mi oponka
Izunia, slonce dam ci rade,najlepiej wrzucic ze starankami na luz i nie myslec o tym,wiem co pisze,sama czekalam ponad 9 lat na kolejnego potomka
w miedzy czasie poronilam,pozniej bardzo sie balam i powiem ci ,ze najlepiej to pojechac sobie gdzies,odpoczac i nie myslec a samo przyjdzie,nawet nie wiesz jak szybko
ja wrocilam z urlopu,maz zostal w Irlandii i po 2 tyg przerwy po powrocie zaszlam w
ja dzis,lub najpozniej jutro powinnam dostac@...choc w ogole moglabym juz jej nie miec do konca zycia..jeju czemu my tak dlugo z nia sie musimy meczyc
ja waze 10 kg mniej niz przed ciaza ale jeszcze z 5 kg by sie przydalo i mylse ze bylabym zadowolona bardzo.. najwiecej wlasnie mam w udach do zgubienia i za cholerke nie moge sie tego pozbyc
Iza ja mysle ze z tymi starankami to tak jak pisze Emalia-wrzucic na luz i moze nawet przestac o tym myslec....i wtedy moze niespodzianke bedziecie mieli
po to ze jeszcze jestz czego
nie wszyscy maja figury modelek hehe
jak schudne jeszcze te 5kilosow to bede w sam raz
dzis dostalam @ i troszke brzuch boli,ale na szczescie jakiejs tragedii wielkiej nie ma...ech ale nici z przytualnek..w pierwsze dni@ nie ma mowy,bo jakby mi ktos kurek odkrecil