Dzien dobry
U nas dzisiaj znowu piekna pogoda,jak zawsze nie za zimno nie za cieplo jest gdzies okolo 21 stopni
I na spacerku do polodnia nie bylismy bo umylam w calym domu Okna i pozniej uspalam dzieci i pojdziemy na spacerek jak sie obudza pojdziemy sobie do lasu tam tak fajnie Nicolka patykiem liscie zamiata
i ile przy tym ma radosci a las mamy niedaleko a tam tyle lisci jest ..
Pozatym to wszystko fajnie,ale mam czyste okna.. a jutro sprzatam cale mieszkanko ;-> Pozatym jeszcze tylko tydzien no z malutkim hakiem(25.10-piatek ) i jedziemy na urlopik do Pl,wyjezdzamy gdzies kolo 3 00 nad ranem takze to juz niedlugo..
Milego dnia wam zycze i fajnie ze wam sie podobaly zdjecia z naszego jesiennego spacerku
A mojemu synusiowi to juz sie zabek przebil i ma takiego ladnego jednego narazie na dole
Ciesze sie
A Marcusek to sie zaczyna duzo smiac na glos nie zebym go rozsmieszala on tak sam od siebie sie duzo smieje
A Nicolka to wszystkich juz nasladuje i powtarza
nieraz to mnie tym rozsmiesza
A teraz uciekam bo musze do obiadku przygotowac i jeszcze na korytarzu umyc okno i w lazience
Buziaki dla was papa
Aginka wierze ze mialas stresa jak Malwinka takie proby robi stawiania na rekach.. ja tez bym to przezywala.. ale widac dziecko same sobie nic nie zrobi.. sama niewiem.. ale zabronic jej nie mozna??
tylko trzeba jakos asekurowac
ta nazwa może jest bardziej "kobieca" niz tik tak
Tez tak mysle ze jest bardziej kobieca i pasuje do kobiet bardziej ale dla mnie tez to bedzie Tik-taczek zawsze