wkońcu włączyli to forum
ananke, dzięki za linki
ja też już wybralam gryzaczki, śliniaczki, grzechotkę itp
ja rownież przyłączam sie do życzeń, wszystkiego najlepszego dla Ani i Oleńki
donatka może być. Ja szczotki tez kupiłam w Rossmanie Canpola. Były dwie w zestawie do butek i osobno do smoczków malutka. A ty tu masz dwa w jednymczy taka szczotka do czyszczania butelek może być, bo ja nie wiem ???
rewelacyjne ceny teraz tam mają - sporo taniej nawet niż na Allegro. Ja mam cały zestaw.aaa wczoraj wysłałam mamę do Rossmanna i kupiła mi te kosmetyki z Nivea![]()
kurde, ja też bym jeszcze nie zamawiała, ale tutaj u mnie z "canpola" to mają 3 grzechotki na krzyż i nic więcej, także wolałam się zabezpieczyćgryzaczków na razie jeszcze nie zamawiałam. Zobaczę, może gdzieś na miejscu mają.
noo, rossmana to Wam zazdroszczęaaa wczoraj wysłałam mamę do Rossmanna i kupiła mi te kosmetyki z Nivea
aaa sama zapomniałam, również życzę wszystkiego najlepszego z okazji Naszego ŚwiętaKochana, a Ty nic nie przypominasz - najlepsze życzonka Pani Psor z okazji Naszego święta
no Skype jest super, też z bratem rozmawiamy
ja dziś się nagadałam, że aż mnie głowa boli... ale dobrze, że skype jest, bo tak to nie wiem, czy by się tak wydzwaniało do Polski...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość