Bo On już jest dorosły i che jeść jak doroślidaliśmy mu w normalnym głębokim talerzu z jakiego my jemy obiady i zjadł ładnie
Super zdjęcie, Ula uwielbia tak jeździć po markecie, inaczej się nie da wozićpojechaliśmy do reala po południu-wsadziliśmy Gabiego w to siedzonko w koszu,
Rosną, z tyłu czasem jeszcze się skołtunią, ale rzadko, ja Ja kąpię w oilatum i już nic dodatkowego nie używamPinko a jak włosy Uli??)
Też je wolępóźniej kupiłam rajstopki wola i są znacznie lepszej jakości,
Na Zielińskiego, tam jest kilka stoisk z ciuszkami dla maluchów.a na jakim placu byłaś
Taki urok naszych bąbli, wygląda słodko, ślicznie stoiwygląda na tym zdjęciu jak mały obelixtaka beczka na malutkich nóżkach-eh te pieluchy w gatkach
Bidulka, zawsze dzieci cierpią najbardziej, niestety....bo ona jest baaaardzo za tatą
No brawa wszystkiego naj naj lepszego :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:No i stawiamy na 9 miesięcy!
przynajmniej jest co czytaćA swoją droga tak patrze ze troszke się rozpisałam
szczerze sie przyznam, że zwyczajnie olewam domowe obowiązki, żeby się zrelaksować przed komputerembrak czasu. skąd Wy go bierzecie?
oj też to znam...wstaje nawet przy całkiem gładkiej scianie
.. no ja mam go mnostwo pod warunkiem, ze nie mam duzo roboty w pracy.... ale chetniej bym posiedziala w domu z Malym i wolalabym bym wiecznie zajetabrak czasu. skąd Wy go bierzecie?
szczerze sie przyznam, że zwyczajnie olewam domowe obowiązki, żeby się zrelaksować przed komputerem
Dużo zdróweczka dla Gabika :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:No i stawiamyna 9 miesięcy!
Supermój już ok
Fajnie, odpoczniecie trochę, my jutro na wesele jedziemy z Ulą... a co chcecie w tym lesie jeszcze znaleźć????Dziewczyny ja jutro oddaje Kamilka na cały dzień do teściówki a my z meżem jedziemy sobie do lasu na cały dzień moze nie tyle na grzyby co odpocząć ale może i coś jeszcze znajdziemy.
Bidulek, a to się musiał namęczyć.juz wiem skąd ta goraczka i biegunka które nie szły na żadne leki. po prostu zęby!!!!!!!!!!
6 na raz.
To wcale nie tak mało.w sumie byli ze sobą tylko 2.5 roku...
U nas jest dokładnie tak samomarcia_pod napisał/a:
wstaje nawet przy całkiem gładkiej scianie
oj też to znam...
O tyle dobrze... niech zdrowieje szybciutko.goraczki juz na szczescie nie ma
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość