hejka z ranka
ja juz w calym domu podlogi pomylam,jeszcze tylko kurze obiadek i koniec..pranko ide zaraz na dwor powiesic i potem wstawie drugie,poki slonko jet trzeba korzystac..pozniej wieczorme taka pachnaca dworm posciel sie nalozy az milo bedzie
za ok pol godzinki malego klade spac wioec wtedy zdjecia pokaze...bo na razie czesze mi wlosy po umyciu..musze przyznac ze milo,nie liczac faktu ze juz polowy wlosow nie mam hehe
kurcze poszaleli w szkole z wszystkimi pracami itd....z kazdego przedmiotu prawie cos do zrobienia w domu mamy

a do tego trzeba licencjat pisac...
chyba jednak nie bede pilnowac zadnego dziecka bo sie po prostu nie wyrobie z tym....

ale lipa..a myslalam ze ten rok bedzie luzniejszy a okazal sie najgorszy z wszystkich
[ Dodano: 2008-10-20, 11:09 ]
no wiec to jest tegoroczny tort Oskara,tzn byl
jak widac rózne stadia robienia toru..zdjecia nie najlepsze bo z telefonu ale nie wiem co sie stalo z tymi z aparatu
[ Dodano: 2008-10-20, 11:10 ]
a to jeszcze drugi taki sam prawie tort w trakcie robienia,ale mial troche inne kolory,ale niestety nie mam zdjecia jak wygladal gdy juz byl gotowy
zaraz poszukam plyt ze zdjeciami z zeszlego roku z tortem ciezarowka
[ Dodano: 2008-10-20, 11:21 ]
a to zeszloroczna ciezarowka..taka troche na odwal bo nie mialam jakiegos pomyslu na nia..ale jak juz bede robila ciezarowke tort kiedy indziej to juz wiem jak bedzie wygladala
a ze wzgledu na to ze moj tata ,T i ja mamy urodziny tego samego dnia,7 grudnia to juz amm pomysl na tort dla moich mezczyzn

..kobiecy biust..ale w przybraniu

ciekawe jak wyjdzie