Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 paź 2008, 08:57

No nie wierzę,ze dziś melduję się jako pierwsza z rana:)Śpicie jeszcze?
Mi maluch nie dał w nocy spać i jeśli ta aktywnośc mu zostanie po urodzeniu to mam gwarantowane bezsenne noce :ico_noniewiem: .
Pisałyście o tej karcie ruchów,rzadko sie zdarza,zeby ginekolog zalecał coś takiego,każe się obserwować i tyle.Ja nawet nie miałabym czasu jej przy drugim dziecku prowadzić,w dzień to najczęściej nawet się nie skupiam za bardzo na tym,chyba że naprawdę porządnego kopa dostanę. :-D
Co dziś porabiacie?Ja muszę pranie zrobić i jakiś obiad wymyslić,a że zapowiada sie piekny dzień pewnie wybierzemy się z Młodym na długi spacer.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 09:01

No nie wierzę,ze dziś melduję się jako pierwsza z rana:)Śpicie jeszcze?
nie nie nie :-) ja już jestem :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 paź 2008, 09:09

nie nie nie ja już jestem
Po prostu szybciej piszesz ode mnie :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 09:11

Po prostu szybciej piszesz ode mnie :-D
taaa :-) ja to tu smaruję ledwo oczy otworzę, Chłop już straszy, że mi stronę zablokuje razem z ebay'em :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 09:27

witajcie :-) , ja musialam wstać przed 8, bo facet przyszedł gipsować, a tak mi się nie chciało, byłam już po farby, teraz coś zjem i jedziemy kupic panele. Mnie mały obudził o 3.30, potem zasnęłam, no i teraz kopie. :-D
miłego dnia! :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 09:29

donatka26, cześć :-) widzę, że Twój Szkrab też szaleje po nocach :-) ja dziś spokojnie :-)

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

20 paź 2008, 09:34

Dzien doberek :ico_haha_01: Ja sie wcale nie wyspalam, strsznie bolaly mnie nogi i to nie tylko lydki ale i uda. Chyba wybiore sie do apteki po zalecany przez Was magnez. Dzis mam dzien wiekszego sprzatania a wcale mi sie nie chce :ico_placzek: no ale jak to zawsze po niedzieli mam w domu niezly rozgardiasz, wiec zbytnio nie nie mam innego wyjscia :ico_olaboga: Wczoraj mielismy zrobic wieksze zakupy dla Dzidzi ale jak zawsze skonczylo sie to moim wybrzydzaniem i zamiast wydac kase na butelki, smoczki itp. to wyladowalismy w malej fajnej wloskiej knajpce (pyyyycha bylo) na malzenskiej randce :ico_wstydzioch: . Bedziemy chyba strasznymi rodzicami :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2008, 09:42

Ja już po śniadaniu, mały dzisiaj dał mi pospać, wprawdzie od 6.30 do 7 rano miał czkawkę, ale potem jeszcze na godzinkę zasnęłam.
Ja sie wcale nie wyspalam, strsznie bolaly mnie nogi i to nie tylko lydki ale i uda. Chyba wybiore sie do apteki po zalecany przez Was magnez.
wiecie co, ja to chyba jestem szczęściarą - mnie nic nie boli. Oby tak zostało do końca.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 09:44

Wczoraj mielismy zrobic wieksze zakupy dla Dzidzi ale jak zawsze skonczylo sie to moim wybrzydzaniem i zamiast wydac kase na butelki, smoczki itp. to wyladowalismy w malej fajnej wloskiej knajpce (pyyyycha bylo) na malzenskiej randce :ico_wstydzioch: . Bedziemy chyba strasznymi rodzicami :ico_olaboga:
Sandrusdia, to dobrze, że dbacie o siebie nawzajem :-) to też jest ważne, bo jak Wy będziecie szczęśliwi to dzidzi się udzieli to szczęście automatycznie, także głupotek tu nie opowiadaj :ico_nienie: a butelki zdążysz kupić :-) a nie ma u Was zestawów takich butelkowych? u nas jest coś takiego: http://cgi.ebay.co.uk/AVENT-NEWBORN-BOT ... 286.c0.m14 i od razu butelki, smoczki, szczotka i jeszcze smoczek uspokajacz....

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 09:45

dzien dobry:) ja dzis pospala do 9:40 :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: i od razu do lodowki tak glodna jestem mala w nocy mnie ssala i zezarlam jablko... ja dzis samaa maz w pracy i leniuchuje sobie mam na to pozwolenie bo musze caly czas lezec...ale ja bede lezec i siedziec przed kompem:D:D jeszcze ,musze na chwile potem do sklepu wyleciec ....dzis nnic nie sprzatam nie chce mi sie jutro sie za to wezme:) ale jestem glodna...a plecki bolą;/

pogoda jak nrazie hnnn zachmurzono -slonecznie ale i tak zimno

[ Dodano: 2008-10-20, 09:55 ]
szczerze mowiac to mam bedznadziejny problem co bym nie zjadla zaczyna mi sie robic gorąco w zoladku i boli strasznie poki sobie nie pierdne!! a mala wlasnie kopie w tym miejscu tzn kolo tego miejsca gdzie mnie boli nie wiem czemu tak jest;/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”