Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2008, 08:28

witam, ja też już wstałam. Mój młody nabrał przykrego zwyczaju urządzania sobie boiska w brzuchu o 6 rano, dobrze, że około 7 mu przechodzi j jeszcze trochę mogę zasnąć. Dzisiaj muszę pójść zrobić badanie krwi na przeciwciała.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 08:55

dzien dobry ja juz tez wstalam ja dzis musze posprzatac a strasznie mi sie nie chce:d wlasnie dojadam moje mega sniadanie:) mala calutką noc byla spokojna troszke i leciutko tylko mame pokopala:) a zazwyczaj sie wypina wiec nie mam klopotu z boiskami hehe:)

gaga22, ja takiego badania nie robie.... poniewaz mam A Rh+ a mąż BRh +

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 09:02

ja tez juz po śniadanku..teraz spacerek z psiakiem a poźniej wyruszam na zakupy.. :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 09:03

Marcia77, ale ci dobrze a ja mimo wszystko musze lezec mialam jechac do mamy ale mi sie nei chce ide sprzatac

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 09:03

plum z rana :-) :ico_kawa: stawiam dla wszystkich :-)

moje Małe na złość chyba grzecznie śpi... przeciągnęło się dwa razy, jak wstawałam i tyle.. szkoda, że w niedzielę tak nie robi ;-) :-)

Marcia, przekichane, ale wiesz - jak trzeba to trzeba :-)

jak tam u Was za oknem? jakie plany na dziś ?

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 09:12

u mnie na szczescie piekne słonce mimo ze troche zimno..martwi mnie tylko to ze nie mam zadnej kurtki cieplejszej..bo juz sie w stare nie mieszcze..ja głownie dzis mam zamiar pojechac tak jak pisałam na zakupy no i jakis objadek musze ugotowac...tylko nie mam za bardzo pomyslu..moze Cannelloni z farszem mięsnym???

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 09:14

martwi mnie tylko to ze nie mam zadnej kurtki cieplejszej..bo juz sie w stare nie mieszcze..
Marcia, mam ten sam problem... szukam wszędzie, ale niestety, na takie sztuki jak ja, ciężko znaleźć cokolwiek...
ja głownie dzis mam zamiar pojechac tak jak pisałam na zakupy no i jakis objadek musze ugotowac...tylko nie mam za bardzo pomyslu..moze Cannelloni z farszem mięsnym???
noo, życzę Ci, żeby zakupki były udane :ico_brawa_01: ja na obiad cycki z kurczaka

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 paź 2008, 09:15

Hej:)
Jak Wam noc minęła?Bo mi strasznie,Bartek sie dosłownie co godzinę na picie budził :ico_zly: ,nie wiem co mu się porobiło,może powietrze jakieś suche było :ico_noniewiem: Normalnie jakbym już noworodka miała.Okropnie niewyspana jestem i jeszcze mi się katar jakiś przypałętał :ico_chory: Dobra pożaliłam się i mi lepiej :-)
jak tam u Was za oknem? jakie plany na dziś ?
U nas słoneczko,więc pewnie wybierzemy sie na placyk po południu.Planów nie mam zadnych-dzień jak co dzień po prostu,zaplanowałam sobie placki ziemniaczane na obiad,ale mi się tak nie chce ziemnaków trzeć,ze szok :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 09:18

Marcia, mam ten sam problem... szukam wszędzie, ale niestety, na takie sztuki jak ja, ciężko znaleźć cokolwiek...
wiesz moze i bym cos znalazła ale kurcze wydawac kase na ciuchy w ktorych pochodze 3-4 miesiace..jakos mi to nie bardzo lezy..

[ Dodano: 2008-10-21, 09:19 ]
aplanowałam sobie placki ziemniaczane na obiad,ale mi się tak nie chce ziemnaków trzeć,ze szok
wlasnie to jest dla mnie najwiekszy problem i dlatego placki ziemniaczane jem tylko u mamuni

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 09:22

wiesz moze i bym cos znalazła ale kurcze wydawac kase na ciuchy w ktorych pochodze 3-4 miesiace..jakos mi to nie bardzo lezy..
no ja właśnie obserwuję wyprzedaże w necie w lokalnych sklepach :-) tak, żeby dużo za tę kurtkę nie zapłacić... ale jak nie znajdę to poncho kupię, żeby brzuch schować i nie ziębić :-D
Bartek sie dosłownie co godzinę na picie budził :ico_zly: ,nie wiem co mu się porobiło,może powietrze jakieś suche było :ico_noniewiem: Normalnie jakbym już noworodka miała.Okropnie niewyspana jestem i jeszcze mi się katar jakiś przypałętał :ico_chory:
oj, Secret.. :ico_pocieszyciel: będzie lepiej... mój Norbert bardzo długo budził się ba picie.. heh.. więc trzymam kciuki, żeby u Ciebie to było jednorazowe... a na katar witaminki, najlepiej prawdziwe :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”