Zuzia od 3 dni przesypia cale noce, zasypia o 21.30 czasami wczesniej i spi do do 5,50 czasami do 6,00
jak ja bym chciala zeby moj marcys zaczal juz jesdalam dzis zuzia danonka tego malego smakowal jej bardzo, kupilam tez miesko szynke i przemielilam dodoalam normalnie jajko dodalam kaszki mannej zamiast bylki tartej i troche przyprawilam vegetta i zrobilam jej takie pulpeciki jak mielone i bardzo jej smakowaly do tego ugotowalam jej marchewke i kalafiorka kawalek, pychaa. a jeszcze chce jej zrobic jajecznice tak za 2 tygodnie na parze, ciekawe czy jej badzie smakowalo
Marcel tez sie rwie, ale jak tylko zblize do jego buzki to juz mu sie odechciewa, albo zje malusienki kawalatek i koniecona chce to wszystko co ja jem,
ale masz dobrzeZuzia od 3 dni przesypia cale noce, zasypia o 21.30 czasami wczesniej i spi do do 5,50 czasami do 6,00
u mnie to samo w niedziele Franek zjadł mojej mamie z tależa kotleta mielonego oczywiscie ze srodka to miesko .ona chce to wszystko co ja jem
dla mnie to jest chore nie normalne te przepisybylam dzis w opiece pytac o ten urlop wychowawczy
pani powiedziala ze jak mnie zwolniono to mi sie nic nie nalezy
jedynie wtedy jak bez zadnego dnia przerwy bylabym przyjeta w innej firmie to nadal od razu mogla bym korzystac z wychowawczego
a jesli bylby choc jeden dzien przerwy, to trzeba pracowac pol roku zeby isc na wychowawczy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość