Nie to moja druga wiec miałam nadzieje że pujdzie szybko ale niestety mala sobie siedzi nadalto Twoja pierwsza ciąża????? nie martw się, ja chodzę z otwarciem, od tyg mam zwiastuny zbliżającego się porodu, lekarz w poniedziałek powiedział ze w przeciągu 2 tyg urodzę i co i nic......... a jeden tydzień już prawie mija
Ale pocieszam sie kochane bo powoli cos sie rusza, czop odchodzi skurcze sa nareszcie ,nie regularne ale dzis w nocy dosc je odczulam co prawda wczoraj lekarz stwierdzil minimalne rozwarcie, ale takie prawie zadne ,mimo to juz jakies oznaki sa Wiec mam nadzieje ze juz blizej niz dalej .Jeszcze zaszalalam wczoraj ze sprzatankiem .Umylam okienka i zrobilam wszystko co tylko mozliwe mycie podlog itd. Mala byla niezadowolona myslalam potem ze mi boki porozrywa hehehe tak sie przepychala ,no ale chyba wie ze mamunia ja juz BARDZO ! chce miec przy sobie to dala sobie spokuj z tytymi ogromnymi kopami
Ale juz nie dlugo kochana i bedzie po wszystkii ja nadal w dwupaku.....męcze sie juz strasznie..skurcze mam codziennie...brzuch mnie boli..zaliczylam juz 3 razy szpital ..i nic..czekam nadal
pozdrawiam
ja juz wyluzowalam i czekam cierpliwie bo jak sie tak denerwowalam to ona chyba bardziej sie blokowala a jak juz stwierdzilam ze bedzie kiedy przyjdzie czas to sie cos zaczelo dziac
Szkoda ze M wroci do pracy a gwiazda dopiero sie urodzi ale najwidoczniej malenka woli tatunia z doskoku widziec he he he okropna jestem ?
[ Dodano: 2008-10-20, 12:37 ]
Witam!
Dziewczynki jak sie nie myle too dzis albo jutro juz sie rozpakuje ale chyba dzis
Noc byla koszmarna skorcze mialam dosc bolesne ale jeszcze nie na tyle regularne zeby jechac. Caly czas odchodzi mi ten czop i nie wiem teraz czy to nadal czop czy wody juz mi sie powoli sacza bo jest to zabarwione krwia ale tak to juz nie taka galareta tylko bardziej wodniste Wiec niewiem dzis kolo 16 jade i tak do szpitala jak wytrzymam bo skorcze sa coraz czestsze .Jak chodze sa takie nawet do wytrzymania ale jak sie poloze na ktory kolwiek bok to masakra .No nic czekam dalej co sie bedzie dzialo.Buziaki