Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2008, 11:24

adia26, pijemy zdrowie Kacperka Boże, a dopiero co wysłałaś mi jego fotkę za szpitala....
własnie :ico_szoking: :ico_olaboga: nawet sie nie obejrze jak powie mama :ico_haha_01: :-D

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 paź 2008, 12:40

Obrazek

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

21 paź 2008, 14:12

witam!
:ico_brawa_01: dla Kacperka :ico_brawa_01:
a moj malutki nabawił sie katarku :ico_placzek: była u nas położna kazala narazie tylko solą fizjologiczną,mam nadzieje że pomoże i ze nic nie bedzie poważniejszego,kurcze juz sie zaczyna! najgorsze co moze byc to przeziębienia i chorubska,które dopadają nasze maluszki a my bezsilne nie wiemy co robić!!! pozdrawiam i życze miłego dnia!
ja mam dziś co robic juz czeka na mnie sterta prasowania! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 15:20

Witam

moj Ericzek spi ladnie oby nie zapeszyc a ja mam czas na neta troche, dzis bylismy u lekarza i wszystko jest w porzadku, nereczki i bioderka ok, maly rosnie jak na drozdzach i wazy juz 4380 i mierzy 55 cm moj kochany skarbek

miszka moj maly zjada z butli 130 a czasami 140, a mleka nie moge miec slabego bo by tak ladnie nie przybieral na wadze, po porstu potrzebuje teraz wiecej, to jest maly glodomor, wczesniej jadl co 3 godziny a teraz nawet co dwie prosi.

Dzis mam wizyte poloznej i kazala mi malego przystawiac do piersi a nie karmic z butli i tak zrobilam wczoraj, ale w nocy musialam dokarmic butla jeszcze. Zobaczymy jak to dzis bedzie, jak na razie jest na cycu od rana jest ok :-)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2008, 17:16

sarenka, mi sie zdjecie nie wyswietla :ico_noniewiem:
a moj malutki nabawił sie katarku
zdrówka dla Nicolaska,oby ten katarek szybko znikl :ico_sorki: :ico_sorki:
Pati85, no to super ze Ericzek jest zdrowy niezly z nigo pultasek bedzie :-D
moj maluch zasnol a ja sie jakos nudze jutro na zakupy jedziemy i wymyslm liste zakupow :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

21 paź 2008, 19:05

a moj malutki nabawił sie katarku
Jej,to straszne,bidoczek!W fatalnym czasie sie te nasze malenstwa urodzily,wstretna jesien :ico_olaboga:
Wlasnie pojechala moja mama,a ja zlapalam takiego dola ze siedze i rycze :ico_placzek: Ale mam tak co kilka dni,to jednak przerabane byc skazanym wylacznie na siebie zaraz po porodzie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

21 paź 2008, 20:21

miszka, :ico_pocieszyciel: uszki do góry...wszystkie jesteśmy skazane na siebie....ciąża,macierzyństwo to bardzo samotny okres dla kobiety....przecież to twoje i tylko twoje uczucia i nikt na świecie ich nie zrozumie...nawet inna kobieta, która teoretycznie przeszła przez to samo....
ja tez tu nie mam nikogo-żadnej rodziny, tylko Pio jest ze mna i to rzadko bo musi pracować....i nawet ciesze się że mi nikt na ręce nie patrzy....
Pati85, śliczny ten twój Synek!!! i jaki do Ciebie podobny!!!!
Agusia1982, duzo zdrówka dla naszego Bejbika z katarkiem!!!! :ico_sorki:

pochwalę sie przy okazji swoim brzuchem-fota 10 dni po porodzie
Obrazek

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2008, 20:38

pochwalę sie przy okazji swoim brzuchem-fota 10 dni po porodzie
tylko pozazdroscic :ico_sorki: :ico_sorki:
a ja odciagnelam sobie mleko i jakos tak go malo zawsze dalam rae 125 mln. odciagnac a teraz tylko polowe :ico_placzek: jutro kupie mleko i jakby co bede mu dawac na noc taki jest zarloczny otatnio :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zirca

21 paź 2008, 20:58

adia26, ojejku....a Kacperek chce pic z butelki? ja kiedys próbowałam dać Alexowi rumianku z butelki...no i za cholere nie chciał wziac smoka do ust....woli naturalne a nie silikony :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2008, 10:38

czesc dziewczyny

zirca, super brzuszek! ja tez nie mialam problemu z powrotem do pierwotnego wygladu brzucha.. i podobnie jak Ty, mam ta pionowa linie przy pepku.. mowili, ze zniknie po porodzie... a tu juz ponad 2 miesiace i jak byla, tak jest :ico_noniewiem: nawet nie blaknie :ico_noniewiem:

pytanie do dziewczyn dokarmiajacych butla... pisze tutaj, bo wiekszosc z Was na Wyspach siedzi :-)
dokarmiacie dzieci tym mlekiem SMA ? slyszalam, ze jest bardzo popularne w UK, w Gibraltarze tez... ja wczesniej o nim nic nie slyszalam, znalam NAN, Bebiko, Hipp itp..
teraz jedziemy z malym na tym SMA i wszystko niby ok... ale tak sie zastanawiam, czy ktoras z dzewczyn na tym forum (oprocz mnie) jeszcze go uzywa :-)

pozdrowki dla Was i dla Waszych maluszkow.. wszystkie sa przeslodkie :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”