..... a slyszałam ze po urodzeniu dziecka ludzie sie do siebie zblizaja...
moze sie zblizaja ale jak dziecko juz troszke starsze grzeczniejsze i przesypia cala noc wtedy my nie jestesmy tak poddenerwowane
[ Dodano: 2008-10-22, 12:52 ]
u nas ciaza nas jeszcze bardziej zblizyla,ale za to po porodziew ta nerwowka placze malej,moje niby wieczne nazkania napewnoo nas nie zblizyly a wrecz odwrotnie czasami mnie wkurza ze moj p mnie momentami nie rozumue
[ Dodano: 2008-10-22, 12:56 ]
moja w nocy tak sie wierci ze potrafi 2 razy pelny obrut w lozeczku zreobic po 360 swtopni a ja sie budze co chwilka i ja przykrywam i poprawiam jak sie w poprzek klinuje,no i w nocy mi sie obudzila na jedzenie o 3 i nie chciala zasac tylko bek tak prawie godzine
i mi tez sie zdaza zaklnac,albo krzyknac,chyba malo komu sie nie zdazy trzeba by stalowe nerwy miac
[ Dodano: 2008-10-22, 12:57 ]
no a u nas po zebach ani sladu
[ Dodano: 2008-10-22, 13:00 ]
u mnie pawel wstaje w nocy ale tylko jak ja grzeje jej mleko,a jak mala tak poprostu sie obudzi i ryczyto juz tylko ja ja usypiam
[ Dodano: 2008-10-22, 13:05 ]
a u nas jest mniej wiecej tak
10 kaszka
14 mleko
18-19 zupa
20.45 mleko po kapaniu przed snem
3 mleko
no i czesto deserek po mleku przed zupa
[ Dodano: 2008-10-22, 13:08 ]
dzewczyny moja mala nawet nie mysli o raczkowaniu,w stawac wez nie wstaje tylko na kolanka kleka
[ Dodano: 2008-10-22, 13:17 ]
przed wczoraj wzielam mala naprzetrzymanie po kapaniu i mleku juz niby zasypiala to polozylam ja do luzeczka a ona sie za chwile odwraca i macha rekami i po chwili bek ale postanowilam ze ja przerzymam i na rece nie wezme zaczelam jej spiewc za reke probowalam glaskac nic ryczala jak szalona tak godzine
az sie trzesla calai niby jak juz jej smoczka podalam to sie ma chwilunie uspokajala zamykala oczka ale zaraz g wyrzucala i ryk z powrotem,ona poprostu sie nie umie sama uspokoic az po godzinie byla tak wyczerpana dalam jej smoczka i zaczelam jej kolysanke spiewaci sie powoli uspokoila pospiewalam jej z 10 minut i zasnela ,a jak zasypiala to tak lkala ze az cala byla rozdygotana,ale mi jej szkoda bylo ze szik.ale wytrzymalam chociaz juz lzy w oczach mialam