viburkol , nie sa na recepte, ale mysle ze lepiej daj mu nurofen, czopki sa bardziej na uspokojenie , niz na bol, tak mi sie wydaje ze jesli go to boli ,a na pewno tak jest to nurofenwysle meza po te czopki co wy dajecie
tak jak u mnie choc on sprzata bardzo chetnie gotuje w niedziele obiady bawi sie z frankiem on go kąpie ale uspać go nie umie przewinąć też nie i najbardziej co mnie denerwuje że jak franek w nocy płacze to on idzie do drugiego pokoju a ja nie spiemoj pasuje po trochu do kazdego opisu,
dzieki za rady już mu posmarowałam dentoixem i dam na noc nurofenviburkol , nie sa na recepte, ale mysle ze lepiej daj mu nurofen, czopki sa bardziej na uspokojenie , niz na bol, tak mi sie wydaje ze jesli go to boli ,a na pewno tak jest to nurofen
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości