Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 mar 2008, 12:53

ja dzis też pospałam do 9.30 :509: Kacper wstał przed 7,ale D go wziął i dali mi pospać :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pozytywka
Trzy tysiące lat minęło...

10 mar 2008, 08:10

Ello :ico_haha_01:
A my wczoraj byłysmy na dlugim spacerku ,a potem mezus zabral nas do restauracji :ico_brawa_01: :-D Wrocilismy do domu dopiero po 20-tej :ico_haha_01:
Gabi cos mi noskiem pociaga :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
matikasia

10 mar 2008, 08:56

Alka my też sie wczoraj w lokalach stołowalismy:) mąż przedwczoraj mnie, a wczoraj ja chłopaków na obiadek zaciągnęłam...czasem trzeba się odchamić, ale byliśmy w domu o 17.mati o 19 już spi

Awatar użytkownika
Dora1
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

10 mar 2008, 09:25

Hej kobietki :ico_haha_02:
Matikasiu o której codziennie wstajesz ,widzę ,że ty poranny ptaszek :-) :-) Ja niestety tez wstałam juz ,bo Bartoszek chyba zapomniał dzisiaj do czego słuzy mu nocnik i się ''skupczył ''do pampersa ,mam nadzieje ,że to jednorazowa pomyłka u niego i nie chciało mu się zawołać:'' mama-kopaa''
Ja też spedziłam bardzo miło weekend z moim mężem ,w sobotę bylismy w kinie na ''Lejdis''dla mnie film -taki sobie-ale to juz kwestia gustu ,chociaz można sie posmiać :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
matikasia

10 mar 2008, 09:31

A dzieci gdzie "sprzedaliście"?:) no my niestety nie mamy tu nikogo i wszędzie ciągamy nasz ogonek;)
A co rannego ptaszka to ja chętnie bym pospała lub choć poleżała do 9:) ale cóż teraz jam mati idzie spać o 19 bo nie śpi w dzień to i wstaje o 7:)

Awatar użytkownika
Dora1

10 mar 2008, 09:49

matikasia pisze:A dzieci gdzie "sprzedaliście"?:)
A tesciom ''sprzedaliśmy'',a niech sie zajmą chociaz przez 1 dzień,nic im nie będzie :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: Bartosz troszke na poczatku się ich bał ,bo tak naprawde nie za bardzo ich zna :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: i kurczowo trzymał sie Kasi ,ale później jakoś sie ''przełamał''.No jak to moja tesciowa powiedziała :daje popalić :-D :-D Jak przyjechaliśmy po nich to kot był pod łóżkiem ,nie chciał wyjść ,królik padniety leżał w klatce :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: ,a wejście do akwarium tesciu przykrył jakąś deseczka ,bo Bartosz strasznie upodobal sobie łapanie rybek do rąk i ściskanie je .Ot i to jest cały mój Bartosz :-) :-) :-)
Ja Kasiu mam dobrze ,bo mam 20 minut do mojej mamy i pół godziny do teściów ,więc mam gdzie ich ''sprzedać'' :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
matikasia

10 mar 2008, 10:20

Dora1 wiem ze nie powinno sie zadroscic ale w tym wypadku nie moge inaczej:)!!

Awatar użytkownika
Pozytywka

10 mar 2008, 10:27

My tez nie mamy komu wcisnac małej wiec zabieramy ja ze soba.Kurcze no,zycie nie konczy sie na dziecku... :-) Jakoś trzeba sobie radzic :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

10 mar 2008, 11:44

bozenka74 pisze:Poinformuję Was dokładnie kiedy będzie emisja.

koniecznie1widze ze to jakas grubsza afera :ico_olaboga: wspolczuje :ico_noniewiem:
Dora1 pisze:Bartoszek chyba zapomniał dzisiaj do czego słuzy mu nocnik

A Dawidkowi chyba sie znudzilo bo nie bardzo chce siadac jak mu powiem zeby usiadl to zmienia temat i mowi ze rysuje :ico_olaboga: cwaniaczek jeden :ico_noniewiem: Mam nadzieje ze to tylko chwilowe :ico_noniewiem:
Dora1 pisze:Jak przyjechaliśmy po nich to kot był pod łóżkiem ,nie chciał wyjść ,królik padniety leżał w klatce ,a wejście do akwarium tesciu przykrył jakąś deseczka ,bo Bartosz strasznie upodobal sobie łapanie rybek do rąk i ściskanie je .Ot i to jest cały mój Bartosz
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
dobry jest :-D :-D :-D
Moi ze zwierzatkami bardzo delikatnie sie obchodza i bardzo je kochaja chyba po mamusi to maja :ico_haha_01:
My na szczescie tu na emigracji mamy tesciow wiec tez zawsze mozemy ich wezwac albo dzieci u nich zostawic chlopcy zreszta lubia ich towarzystwo szczegolnie wyrazna jest wiez Dawidka z dziadkiem strasznie sie uwielbiaja :-)

Awatar użytkownika
mischelle22
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

10 mar 2008, 13:42

Magda Sz. pisze:szczegolnie wyrazna jest wiez Dawidka z dziadkiem strasznie sie uwielbiaja :-)

U Nas tak samo - Krzysio uwielbia dziadka.To chyba jedyna osoba zresztą, której się Młody słucha :)

Wróć do „Przedszkolaczki”