a my mamy kamerę i wcale jej nie używamy, parę razy coś tam nakręciliśmy, ale generalnie wolimy zdjęciaA ja w końcu kupiłam kamerkę, zła jestem na samą siebie,że dopiero teraz.
a my mamy kamerę i wcale jej nie używamy, parę razy coś tam nakręciliśmy, ale generalnie wolimy zdjęciaA ja w końcu kupiłam kamerkę, zła jestem na samą siebie,że dopiero teraz.
ja kocham zdjecia ale np śmiechu na zdjęciach nie zatrzymaszgeneralnie wolimy zdjęcia
zgadzam się,że może będzie z tym problem jak ząbki się pojawią ale może dobrze zacząć od herbatki a na wodzie zakończyć.nie podawać herbatki na noc
ja też. Dzisiaj zarządziłam zakaz kupowania słodyczy na rzecz owoców. Efekt taki,ze siedze głodna po bananach i myślę o czekoladziea słodycze to wcinam aż wstyd
Asia fajne zdjęcia, a jak Ty się wpatrujesz w tego Antosia, miłość widać nawet przez Internet i na drugim końcu Polski
ja nie mam pojęcia jak bym zrobiła. Życie wszystko weryfikuje i często ludzie w trudnych sytuacjach zachowują się dziwnie i całkowicie nieracjonalnie. Wiem to po sobie.Ja chyba bym podobnie postapiła w takiej sytuacji....
no mi też trudno powiedzieć, jak sobie pomyślę, że ona nie ma mamy, która by ją tak przytuliła, jak chyba nikt inny nie umie, to mi jej trochę szkoda; pewnie że jest szczęśliwa, bo nie zna mamy, nigdy nie będzie jej pamiętać, ale mimo wszystko szkoda mi jej, nie wiem czy bym chciała świadomie skazywać dziecko na życie beze mnie, chyba nie, ale "tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono"malgoska napisał/a:
Ja chyba bym podobnie postapiła w takiej sytuacji....
ja nie mam pojęcia jak bym zrobiła. Życie wszystko weryfikuje i często ludzie w trudnych sytuacjach zachowują się dziwnie i całkowicie nieracjonalnie.
no to trzeba to uczcić jakośDzisiaj patrzę do buzi a tu piękny malusi ZĄB !!!!!!!!!!!!
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość