konsole wiiMarcia jaką konsolę ? bo ja chyba coś przeoczyłam
Donatka, mówisz o jednorazowych? bo ja o wyszczuplającychja tez je kupiła, 1 opakowanie tj.5 sztuk i zastanawiam się czy to się przyda
fajna sprawa-ama zna taka masażystę super, że do niej chodzi kobiety po porodzie i są zadowolone, że brzuszek wraca do swojego stanu z przed ciązy
ja liczę na mój metabolizm i miesiąc po porodzie wracam do moich ćwiczeń.ja po porodzie mam plan ruszać się, odkurzyć mój twisterek i stepperek, zapodawać długie spacery i zbilansowaną dietę przepełnioną wodą mineralną... wcześniej jak się odchudzałam przynosiło to w moim przypadku bardzo dobre rezultaty, więc zamierzam wrócić do tego...
no i żadnej głodówki czy dieet z gazet, bo to może i działa, ale krótkotrwale + efekt jojo...
też tych kilogramów mam nie za wiele i zwykłe ruszenie tylko powinno wystarczyć, zresztą to nie chodzi o kilogramy tylko o powrót do kondycji sprzed ciąży, a tą miałam świetną. A jak mały będzie miał pół roku, to kupię fotelik do mojego roweru i będziemy sobie jeździć na wycieczki w teren.w ogóle nie myślę jak zrzucę te kilogramy, bo na razie mam mało, ale potem pójdę na masaże brzucha, mama zna taka masażystę super, że do niej chodzi kobiety po porodzie i są zadowolone, że brzuszek wraca do swojego stanu z przed ciązy
oo, to suprrr maszpotem pójdę na masaże brzucha, mama zna taka masażystę super, że do niej chodzą kobiety po porodzie i są zadowolone, że brzuszek wraca do swojego stanu z przed ciązy
spryciarz z niegoto rower mi wyniósł do siebie do pracy i zamknął w magazynie dowodów rzeczowych - żeby mnie nie korciło jeździć![]()
tak też słyszałam, wcześniej chodziłam do koleżanki na masaże relaksujące pleców, bo miałam strasznie spięte, masaze ud pewnie tez się przydadzą, bo jeszcze na pewno przytyjęto suprrr masztaki masaż na brzuch to rewelacja te mięśnie szybciej się regenerują....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość