Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 21:29

I jestem ponownie :ico_haha_01: Byliśmy jeszcze na spacerku, u nas ziąbu takiego strasznego nie było, ale z kolei o 17 ciemno się robi i jakoś tak dziwnie spacerować :ico_noniewiem: Wiktor biega, ucieka, chce chodzić po krawężnikach, koniecznie chciał wejść do wypożyczalni płyt dvd :-D urwanie głowy. Wózek pomału robi się nam zbędny :ico_noniewiem: Teraz już słodko lula a D. ogląda swój serial - Skazany na śmierć.

Aha, zamówiłam mu jednak te spodnie :-)

http://www.allegro.pl/item464036874_now ... snieg.html

Glizdunia dlaczego ci przykro ??? Dziewczyno masz dopiero 23 lata, unormujesz sprawy zdrowotne i bedziesz mogła spokojnie pomyśleć o drugim dziecku, jeszcze wszystko przed tobą, podobnie jak i przed zborrą.

Kto wie, może zbiegniemy się w czasie z :ico_ciezarowka: Ja ciągle powtarzam, że dopiero za kilka lat, ale kto wie jak się nasz los w UK potoczy :ico_haha_01:

Gosia biedny Hubercik :ico_olaboga: Wiktor też częto lata koło kuchenki, najgorzej, jak jest np. gorąca po pieczeniu ciasta czy kurczaka :ico_olaboga: a nie mamy żadnej osłony :ico_noniewiem: Mam nadzieję, ze nie zrobią się pęcherze ...

Witaj doris, nasza harcereczko :ico_haha_01: Ja cię podziwiam bo biwaki i inne tego typu rzeczy to zupełnie nie moje klimaty :ico_nienie: :ico_haha_01: Ale grunt, ze wypoczęłaś, o to chyba chodziło.

zborra my ostatnio oglądaliśmy dwie komedie - "Chłopak do wynajęcia" i "Co się wydarzyło w Las Vegas" z moją ulubioną Cameron Diaz - rewelka :ico_brawa_01:

sikorko właśnie nie wiem jakby Wiktor przechodził grypę :ico_noniewiem: Póki co każdy katar u niego kończył się kaszlem i jakimiś lekami więc może warto go zaszczepić, tym bardziej, że nie jest to wysoki koszt bo 2 razy po 30 zł :ico_noniewiem:

Kurcze lewe pięta mnie boli ... Skóra mi na niej troszkę popękała, muszę ją smarować kremem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 21:34

KUlka no to powiem Ci...że normalnie...respect... :-D teraz będziesz moją idolką...
Sikorka no i jak się tatuś spisał? no i właśnie, oby się Karolkowi nie przerodziło w coś groźnego, bo z alergią można ży...zresztą sama wiesz...
a u nas nie wiem...może się mężuś postara o moje samopoczucie...choc dopóki ja znów nie zacznę, to mogę się pewnie w d...pocałowac...
Glizdunia no widzisz...ale chociaż była jakaś odmiana...hehehe, a dziś sama musisz sobie poradzic...

No ja Wiśniewskiego normalnie kocham! ale nawet nie miałabym odwagi pisac do takiego człowieka...strasznie mnie to wykształcenie jego przeraża...niesamowite...

Nutka się kąpie...J mi wyczyścił kompa i instaluje wszystko od nowa...więc dziś już pewnie nie zajrzę...
a...Hani kupiłam kiedyś ogrodniczki ocieplane na 86cm...i co? dizś ubieram a one ledwo się jeszcze dopinają!!! cholera...i jedne co teściowa kupiła to samo...na 86cm a za małe już! nie wytrzymam...czeka mnie więc zakup czegoś cieplejszego znów...
życzę słodkich i spokojnych snów...papapapa!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 21:39

hello
ja znow tylko na chwile bo jestem padnieta..jakos tak szybko mi ten weekend minał, A sobota i niedz w pracy, ja tez..wczoraj jeszcze wybralismy sie na zakupy i na szczescie wrocilam zadowolona bo udało mi sie znalezc choc troche podobajace mi sie buty (200zł juz kij z tym odzałowalam, ale tylko dlatego ze A kupił sobie z catapilara za 339 :ico_noniewiem:) dzis dokupiłam sobie kurteczke ale z tych takich płaszczykowatych wiec na zime jestem w miare ubrana,no i obkupiłam Mile troche na jesien-zime, kozaczki, pare bluzek z H&M i 5-10-15 i spodnie, i dwie bluzy :-) z ciuchow Milki jestem najbardziej zadowolona bo mi sie strasznie podobaja..jak juz bede miala wiecej czasu to powklejam foty z zakupow, ale na razie na prawde nie mam weny.. :ico_wstydzioch:
wszystko wiem co sie u was działo, bo zdazylam poczytac, ale oczy mi sie zamykaja, nie mam siły napisac...jutro zajrze na dłuzej..
:516:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 21:48

zborra co się dziwisz, dzieci nam rosną :ico_haha_01: A tak na poważnie to ja mam na dzień dzisiejszy spokój ... choc może przydałaby się jeszcze jakaśpara spodni, takich bojówek :ico_noniewiem: Zobaczy się jeszcze :ico_oczko: Mam nowe z 5-10-15 na 92 cm ale są wielgachne jeszcze, na wiosnę powinny być ok :ico_noniewiem:

lady to ja czekam na fotki twoich zdobyczy, nacieszę oko :-D Też sobie w listopadzie sprawię może jakieś spodnie.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 paź 2008, 21:55

Kamila,ach ja wiem ze jeszcze mloda jestem ale tu juz nie o czas chodzi tylko o to czy wogole...pamietasz jak pisalam ze moja babcia tak mlodo sie "pozbyla"tych kobiecych spraw i boje sie ze jednak cos bedzie dziedziczne :ico_noniewiem: dobra,tak mnie dotknelo bo jakos sie pieprzy nam ostatnio....zreszta nie tylko mi wiec same widzicie :ico_noniewiem:

Zborra to do ataku na mezulca,choc tyle miej na poprawe dzisiejszego humorku :ico_oczko:

Lady,swietnie ze zakupy udane nic nam tak nie poprawia nastroju no ale kaski chyba sporo wydaliscie nawet na same buty :ico_olaboga: ....hehehe a Catepilary to mi sie z Arka praca kojarza bo ma takie robocze :-D w chwilach natchnienia pochwal sie zdobyczami!!!!

u mnie juz cisza...znaczy sie tatus polozyl sie z Maya....

Kamila,no to spodnie dokompletowane i super,Zborra Ciebie tez jeszcze czekaja zakupy a Hanka tak wyrosla czy spodnie takie z mniejszych?my zimowych nie kupujemy wcale bo nie ma potrzeby.....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 21:55

No Lady super!!! gratulacje!!!
Kamizela a my te ogrodniczki wlasnie z 5-10-15mamy i za małe... :ico_noniewiem:

generalnie to mojemu dziecku brakuje tylko kombinezonu i kozaczków, bo z tych wyrośnie do zimy penwie...ale oczywiście ja bym jej mogła kupowac i kupowac...już się rozglądam za czymś na święta...
za to ja? porażka...no mam kurtkę z zeszłego roku, więc jakiś plus...kozaki też jakoś przejdą...ale spodni zero....swetra żadnego...ani cieplejszej bluzki...J to samo...ja nie wiem jak to będzie, bo kasy nie ma...ja nawet dobrze na czynsz nie zarobię...a opłaty? a zus? nie wiem...boję się każdego dnia...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 paź 2008, 22:01

ej no dziewczyny a wiecie ze my jeszcze na zime nic nie mamy :ico_szoking: :ico_noniewiem: ......ja mam wszystko z zeszlego roku,Arek kurtke sprzed 2 lat jeszcze a buty ma caloroczne :ico_sorki: ....za to Mayci trzeba wszystko kupic ...doslownie wszystko ale to tak moze w listopadzie sie kupi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 22:05

Glizdunia widzisz u mnie w rodzinie, w linii kobiecej od strony mamy też jest nieciekawie, ciocia ma nowotwór piersi - jedną jej usunęłi, moja mama miała guza ale niezłośliwego, siostra dobrych kilka lat temu cystę, a inna ciotka też ma usunietą macicę ... Porażka :ico_placzek: Także w sumie też jestem w grupie ryzyka :ico_noniewiem: Ale staram się nie rysować czarnych scenariuszy ....

zborra sorki, te spodnie są Re-kids :ico_puknij: :-) A ja tyż jestem bidna, ale płaszczyk sobie kupiłam, kozaki mam z zeszłego roku, ale już mi się nie podobają bo teraz wolałabym jakieś na obcasie :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Glizdunia a jakie zimy są w UK ?

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2008, 22:10

Ja już tylko dobranoc mówię. :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 paź 2008, 22:12

wiesz co upalow to sie nie spodziewaj,jest inny klimat i to w praktyce wyglada tak ze jak jest 0st to czujesz jakby w PL bylo -10 a jak jest +10 to jak +15 w PL...ta wilgotnosc powoduje jakby wyolbrzymienie tej temperatury i niby wiesz sniegu nie ma ale jest zimno....ja w pierwsza zime tutaj kiedy jeszcze moj organizm nie byl przyzwyczajony to chodzilam ubrana normalnie jak w zimie w PL bo mi tak starsznie zimno bylo a co roku to lepiej znosze i juz np. w butach bez ocieplenia zimno mi nie jest....przy 10st na plusie chodze w baletkach wiec jest niezle :ico_oczko: a ja z tych cieplolubnych .....ale dziecku prucz rajstop i normalnych spodni nic wiecej nie potrzeba.... :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”