Agnieszko - mnie mdłosci mineły dosłownie chyba tydzień temu , męczyły mnie do 15- 16 tygodnia tak okropne że nic oprócz kanapek nie mogłam, mój fasolek oddawał w WC czekolade mięso i wszystko inne, bardzo rzadko coś mu smakowało - jedynie kurczak po chińsku hehe
Co mi pomagało? Dużo piłam herbaty owocowej, herbatki lekkie z sokiem i cytrynką, chrupanie krakersów i wasy , ciemny chleebek z ogórkiem.
Mam nadzieje że szybko Ci przejdzie i powróci super samopoczucie!
Ejustysia - śliczne fotki taka laska - w którym tygodniu brałaś ślub?
Pytam bo Ja od początku ciąży miałam takie wzdęcia że wszyscy myśleli że to już 5 ty 6 ty miesiąc
Strasznie się ciesze że znalazłam wasze forum - siedze w domu na L4 od początku ciąży z zalecenia lekarza mój narzeczony pracuje więc raźniej mi będzie z Wami
Na początku ciąży brałam Duphaston ( jeszcze tydzień ) pierwszy lekarz podejżewał ciąże pozamaciczną i położył mnie do zabiegu w szpitalu na szczęście po usg inny lekarz stwierdział ze to była pomyłka ufff co Ja tam się napłakałam...
Potem znowu bóle brzucha , kurcząca się macica za nisko łożysko i leżenie całymi dniami plackiem ( tak wymiotowałam) ale ! od tygodnia czuje się o wiele lepiej mam apetyt i powrócił mi chumorek
Całuje Was wszystkie
[ Dodano: 2008-10-27, 12:42 ]
Asika - Antoś jest po prostu BOSKI